Videoton: válogatott középpályás az első szerzemény

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.06.11. 16:02
A Videoton csütörtök délelőtt sajtótájékoztató keretében mutatta be új vezetőedzőjét, a francia Bernard Casonit, amely után a Nemzeti Sport Online megtudta, hogy a felkészülés jövő heti rajtján a Győrből érkező Pátkai Máté is csatlakozik a csapathoz. Az új vezetőedző nem kívánt reagálni a hírre.

„Ha önök ezt már tudják, akkor nem is kívánom kommentálni. Hétfőn majd kiderül, hogy milyen kerettel számolhatunk" – nyilatkozta kérdésünkre a Videoton új vezetőedzője, Bernard Casoni Pátkai Mátéval kapcsolatban, aki jövő héten már a bajnokcsapattal kezdheti el a nyári felkészülést.

Az NSO elsőként, májusban írt arról, hogy az ötszörös válogatott középpályás Fehérváron folytathatja a pályafutását.Úgy tudjuk, azóta megszületett az egyezség a felek között, így az ötszörös válogatott középpályás lehet az első nyári szerzeménye a Videotonnak.

Casoni egyébként elmondta, hogy szeretné, ha minél előbb összeállna a keret, de az nem biztos, hogy erre jövő hétig sor kerül. A Videoton hétfőn kezdi meg a munkát. A lejáró szerződésű futballisták közül Nikolics Neamnja, Sándor György és Juan Calatayud maximum már csak elbúcsúzni érkezik Fehérvárra, de a csütörtöki sajtótájékoztatón elhangzott, hogy a zöld-foki-szigeteki Stopirával sem sikerült megegyezni a folytatásról.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A VIDEOTONNÁL

Érkezők: Pátkai Máté (Győri ETO)
Kölcsönbe érkezők:

Kölcsönből visszatérők:Hudák Martin (PAFC, ?),Kleinheisler László (PAFC, ?), Papp Máté (Dunaújváros, ?), Szekeres Adrián (Dunaújváros, ?), Tar Zsolt (PAFC, ?), Tóth Balázs (PAFC, ?), Tomás Tujvel (szlovák, Kecskeméti TE), Zsótér Donát (PAFC, ?)

Az utánpótlásból felkerültek:

Kiszemeltek: Braniszlav Danilovics (szerb, PAFC)

Távozók: Juan Calatayud (spanyol, szabadon igazolható), Horváth Tamás (Puskás Akadémia), Nikolics Nemanja (Legia Warszawa – Lengyelország), Sándor György (szabadon igazolható, érdeklődnek iránt: PAFC), Stopira (zöld-foki-szigeteki, szabadon igazolható; érdeklődnek iránta: Hajduk Split – Horvátország)

Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Barcsay Márk (PAFC, ?)

Távozhatnak: Juhász Roland (érdeklődnek iránta: külföld), Kleinheisler László (érdeklődnek iránta: Slask Wroclaw – Lengyelország), Tóth Balázs (PAFC-kölcsön után lejár a szerződése), Tomás Tujvel (szlovák)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik