ETO: a DVTK mellett a Vidi is érdeklődik - Priskin is kiszemelt

Vágólapra másolva!
2015.05.22. 08:41
Korábban a Nemzeti Sport Online elsőként adta hírül, hogy a DVTK és a Ferencváros érdeklődik leginkább a Győri ETO legértékesebb, a klubnál kialakult helyzet miatt hamarosan szabaddá váló futballistái iránt. Azóta többen is beálltak a sorba.

A középpályás Koltai Tamás és a két belső védő Lipták Zoltán és Lang Ádám kapcsán hallani leginkább a DVTK érdeklődéséről, bár utóbbi futballistát különböző pletykákban már az Újpesttel és a Nyíregyházával is összeboronálták.

Korábban jeleztük, hogy Windecker Józsefet az MTK szerződtetné, de akár még ő is veheti az irányt Diósgyőr felé.

Pátkai Mátéval kapcsolatban néhány hete még a Ferencváros tűnt az első számú kérőnek, azóta azonban a Videoton is érdeklődik. Ráadásul a hétvégén a lengyel Wroclawtól is megnézik az ötszörös válogatott futballistát, aki legszívesebben külföldön folytatná.

Ugyanakkor a Videotonnak egy másik kiszemeltje is van Győrből: a tavasszal kimondottan jó formát mutató, a szezonban 26 bajnokin kilenc gólnál járó (ebből ötöt szerzett 2015-ben) válogatott csatár, Priskin Tamás.

AZ ETO-NÁL KIALAKULT HELYZETRŐL, AZ ÖLTÖZŐI LÉGKÖRRŐL ELOLVASHATJA LIPTÁK ZOLTÁN NYILATKOZATÁT A NEMZETI SPORT PÉNTEKI SZÁMÁBAN!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik