Videoton: újra Nikolics a téma Izraelben, Cruyffékhoz kerül?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.01.21. 19:48
Ismét Nikolics Nemanjával, a labdarúgó NB I-ben szereplő Videoton támadójával foglalkozik az izraeli sajtó. Információik szerint a Maccabbi Tel-Aviv vinné a csatárt.

Novemberben beszámoltunk arról, hogy Nikolics iránt a Maccabi Haifa érdeklődik, decemberben pedig már azt írta a walla.co.il, hogy a Maccabi Tel-Aviv figyeli a támadót. Az oldal szerint most újra felvetődött Nikolics neve utóbbi klubnál, és azt írják, Jordi Cruyff sportigazgató elgondolkodik a szerződtetésén. Nikolics iránt a Maccabi Haifa érdeklődik, decemberben pedig már azt írta a walla.co.il, hogy a Maccabi Tel-Aviv figyeli a támadót. Az oldal szerint most újra felvetődött Nikolics neve utóbbi klubnál, és azt írják, Jordi Cruyff sportigazgató elgondolkodik a szerződtetésén.

Az izraeli élvonal szabályai szerint azonban csak öt idegenlégiós lehet tagja a bajnoki keretnek. A Maccabi Tel-Avivnál a volt Videoton-játékos szerb Nikola Mitrovics, a spanyol Carlos García és Juan Pablo, a nigériai Nosa Igiebor, valamint a svéd Rade Prica tölti be a légiós helyeket, ráadásul a csapatnak még kölcsönben is szerepelnek légiósai, akik visszahívhatók.

Nikolics tehát csak akkor kerülhet egyáltalán szóba, ha a kvintettből eladnak egy játékost, és mivel az izraeli rekordbajnoknál szeretnék együtt tartani a keretet, ennek valószínűsége alacsony.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A VIDEOTONNÁL
Érkezők: Rémi Maréval (francia, Maccabi Tel Aviv – Izrael), Mirko Ivanovszki (macedón, CFR – Románia)
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:
Papp Máté (PAFC), Milan Perics (Dunaújváros), Zsótér Donát (Dunaújváros)
Az utánpótlásból felkerültek:
Kiszemeltek: Borne Barisic (horvát, NK Osijek – Horvátország), Alekszander Grazdani (albán-görög, Ravenna – Olaszország), Juraj Halenár (szlovák, Slovan Bratislava – Szlovákia), Igor Zofcák (szlovák, Slovan Bratislava – Szlovákia)
Távozók: Marco Caneira (portugál, ?), Milan Perics (szerb, Donji Szrem – Szerbia)
Kölcsönbe távozók:Kleinheisler László (PAFC), Nagy Zsolt (PAFC), Papp Máté (Dunaújváros), Zsótér Donát (PAFC)
Kölcsönből visszatértek klubjukhoz:
Távozhatnak: Álvaro Brachi (spanyol, érdeklődnek iránta: Dunaújváros), Nikolics Nemanja (érdeklődnek iránta: AEK Athén – Görögország, Beitar Jeruzsálem – Izrael, Maccabi Haifa – Izrael, Maccabi Tel-Aviv – Izrael), Dinko Trebotic (horvát, érdeklődnek iránta: Celta Vigo – Spanyolország; Genoa – Olaszország; Lech Poznan – Lengyelország)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik