Videoton: Paulo Sousa volt csapata is figyeli Nikolicsot

Vágólapra másolva!
2014.12.01. 17:04
A Maccabi Haifa és a Beitar Jeruzsálem után újabb izraeli labdarúgócsapat mutat érdeklődést a Videoton támadója, Nikolics Nemajna iránt: ez pedig a bajnoki címvédő Maccabi Tel-Aviv.

A walla.co.il beszámolója szerint a Maccabi Tel-Aviv régen – még Paulo Sousa izraeli edzősködése idején – figyelni kezdte Nikolicsot, ám akkor úgy ítélték meg a vezetők, hogy túl sokba kerülne a játékos kivásárlása a szerződéséből.

Figyelembe véve, hogy Nikolics fehérvári szerződése lejár az idény végén, a Maccabinál most úgy kalkulálnak, hogy egymillió euróból a kivásárlást (700 000) és játékos fizetését (300 000) is kihozhatják.

Jordi Cruyff, a tel-avivi klub általános menedzsere azt is mérlegeli, hogy nem januárban, hanem nyáron, ingyen próbálják megszerezni a támadót – ez persze azzal a kockázattal jár, hogy Nikolics addigra már nem lesz „szabad", hiszen például az AEK Athén is érdeklődött iránta.

Ugyancsak izraeli sajtóértesülés szerint a korábban érdeklődő Maccabi Haifa drágállja Nikolics árát, és letett arról, hogy januárban szerződtesse.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik