Videoton: Simon Ádám jövő héten, Radó augusztusban jöhet

Vágólapra másolva!
2014.07.12. 09:30
A nyári átigazolási időszakban két, a legutóbbi szezonban még a Haladásban futballozó játékos szerződhet a Videotonhoz. A Nemzeti Sport Online értesülései szerint Simon Ádám jövő hét elején, Radó András pedig augusztusban érkezhet.

Radó Andrással kapcsolatban először a Nemzeti Sport Online írt arról még májusban, hogy nyáron itthon Ferencváros, Videoton versenyfutás várható a támadóért.Radó Andrással kapcsolatban először a Nemzeti Sport Online írt arról még májusban, hogy nyáron itthon Ferencváros, Videoton versenyfutás várható a támadóért.

Azóta a fehérváriak első offenzívája nem járt sikerrel, ahogy a Fradié sem, ám úgy tudjuk, a Videotonnál a fővárosi zöld-fehérekkel ellentétben továbbra sem mondtak le az 500 ezer és egymillió euró (155–310 millió forint) közé becsült 20 éves szombathelyi játékosról. Értesüléseink szerint az eddig a Haladáshoz érte érkezett ajánlatok (itthonról hivatalosan a Fraditól és a Videotontól, de külföldről is volt már megkeresés) nagyjából ezen tól–ig határ között mozogtak és a transfermarkt.de is 600 ezerre teszi az értékét. Úgy tudjuk, a Haladás igénye inkább az egymillióhoz áll közelebb, viszont az eddigi ajánlatok inkább az 500 ezerhez.

Amennyiben azonban az augusztusi piaci hajráig nem jön érte megfelelő külföldi megkeresés, úgy a Haladás engedhet az árból, és akkor a Videotonhoz igazolhat.

Ugyancsak a Videotonnál köthet ki a legutóbbi szezonban a Palermo kölcsönjátékosaként a Haladásban szereplő Simon Ádám. A védekező középpályással kapcsolatban az olasz Tuttomercatoweb tegnap még arról számolt be, hogy ismét Szombathelyre kerülhet kölcsönbe – az olaszokhoz 2015-ig köti szerződés –, ám az NSO úgy tudja, ennek kevés az esélye, sokkal inkább Székesfehérváron köthet ki.

Simon esetleges fehérvári szerződéséről korábban már a rangado.hu is beszámolt, de azóta felgyorsultak az események. Információink szerint a játékos jövő héten csatlakozhat a Videotonhoz, várhatóan keddig megegyezés születik az ügyében az olasz és a magyar klub között.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A VIDEOTONNÁL
Érkezők: Dinko Trebotic (horvát, Lokomotiva Zagreb – Horvátország), Vaszilisz Aposztolopulosz (görög, Puskás Akadémia – kölcsönből vissza?), Fejes András (MTK – kölcsönből vissza), Horváth Tamás (Mezőkövesd), Uros Nikolics (szerb, Puskás Akadémia – kölcsönből vissza), Milan Perics (szerb, PMFC – kölcsönből vissza), Szofian Sakla (marokkói, Betis B), Szekeres Adrián (Puskás Akadémia – kölcsönből vissza?), Tóth II Balázs (Puskás Akadémia – kölcsönből vissza), Zsótér Donát (Szolnok – kölcsönből vissza)
Távozott/távozhat: Vítor Gomes (portugál, Genclerbirligi – török?), Lencse László (Puskás Akadémia – kölcsön után végleg), Lupeta (portugál, ?), Mamadu (bissau-guineai, ?), Nildo (brazil, Arouca – Portugália), Paraibá (brazil, ?), Tomás Tujvel (szlovák, ?), Zé Luís (zöld-foki-szigeteki, Braga – Portugália, kölcsönből vissza)
Kiszemeltek: Nagy Zsolt (Puskás Akadémia), Radó András (Haladás), Simon Ádám (Palermo – Olaszország, legutóbb Haladás, kölcsönben)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik