Videoton: Pátkai Máté túl az orvosi vizsgálatokon

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.06.16. 21:25
A Nemzeti Sport Online információi szerint a Győrből érkező Pátkai Máté túl van az orvosi vizsgálatokon a Videoton labdarúgócsapatánál.

Az NSO elsőként, májusban írt arról, hogy az ötszörös válogatott középpályás Fehérváron folytathatja a pályafutását. Azóta megszületett az egyezség a felek között, így az ötszörös válogatott középpályás a héten már a fehérváriakkal edz. Az NSO elsőként, májusban írt arról, hogy az ötszörös válogatott középpályás Fehérváron folytathatja a pályafutását. Azóta megszületett az egyezség a felek között, így az ötszörös válogatott középpályás a héten már a fehérváriakkal edz.

Információink szerint a fehérvári vezetők azon dolgoznak, hogy az edzőtáborozás kezdetére – a bajnokcsapat vasárnap utazik el Ausztriába – mind Pátkai, mind az előző szezonban a Puskás Akadémiát erősítő kapus, Braniszlav Danilovics (a kapus szintén a csapattal készül) szerződtetését véglegesítsék a zökkenőmentes felkészülés érdekében.

A VIDEOTON NYÁRI FELKÉSZÜLÉSI PROGRAMJA
Felkészülés kezdete: június 15.
Edzőtábor: Ausztria, június 21–június 30.
TERVEZETT FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉSEK
Július 5. (Szuperkupa): Videoton–Ferencváros
NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A VIDEOTONNÁL

Érkezők: Pátkai Máté (Győri ETO)
Kölcsönbe érkezők:

Kölcsönből visszatérők:Hudák Martin (PAFC, ?),Kleinheisler László (PAFC, ?), Papp Máté (Dunaújváros, ?), Szekeres Adrián (Dunaújváros), Tar Zsolt (PAFC, ?), Tóth Balázs (PAFC, ?), Tomás Tujvel (szlovák, Kecskeméti TE), Zsótér Donát (PAFC, ?)

Az utánpótlásból felkerültek:

Kiszemeltek: Braniszlav Danilovics (szerb, PAFC), Lang Ádám (Győri ETO), Rydell Poepon (holland, Valenciennes – Franciaország), Rudolf Gergely (Győri ETO, szabadon igazolható)

Távozók: Juan Calatayud (spanyol, szabadon igazolható), Horváth Tamás (Puskás Akadémia), Nikolics Nemanja (Legia Warszawa – Lengyelország), Sándor György (szabadon igazolható, érdeklődnek iránt: PAFC), Stopira (zöld-foki-szigeteki, szabadon igazolható; érdeklődnek iránta: Hajduk Split – Horvátország)

Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Barcsay Márk (PAFC, ?)

Távozhatnak: Juhász Roland (érdeklődnek iránta: külföld), Kleinheisler László (érdeklődik iránta: Slask Wroclaw – Lengyelország), Tóth Balázs (PAFC-kölcsön után lejár a szerződése), Tomás Tujvel (szlovák)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik