Videoton: Minden szempontból európai a közeg - Horváth T.

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.07.25. 18:02
Horváth Tamás, a Videoton Mezőkövesdről szerződtetett kapusa a Lombard Pápa elleni holnapi bajnokit megelőzően menedzsmentje, az FMF Hungary menedzseriroda hírlevelében nyilatkozott átigazolása hátteréről, céljairól.

„Már a téli átigazolási szezon idején is többen érdeklődtek irántam. Az ügyeimet intéző menedzserügynökséghez több csapattól érkezett megkeresés. Nagy célokkal érkeztem a Vidihez, négyéves szerződést írtam alá, ami azt is mutatja, hogy hosszú távú célja van velem a klubnak, és nekem is a klubbal. Tehát racionális döntés született. Nagyon nagy kihívás egy olyan csapatban szerepelni, ami évről évre a bajnoki címért harcol. Nagyon jó érzés, hogy az NB I meghatározó kapusaként tartanak számon, és olyan klubnál védhetek, ahol rendezett körülmények uralkodnak" – nyilatkozta az FMF Hungary menedzseriroda hírlevelében a Videoton kapusa, Horváth Tamás.Horváth Tamás.

„Fehérváron minden téren nagyon profi klub működik. Mind szakmai, mind gazdasági, üzleti-infrastrukturális téren adva vannak a feltételek a jó teljesítményhez. A menedzsment mindent biztosít a csapatnak, hogy csak a futballra kelljen koncentrálnunk A pályák minősége kifogástalan. A csapatösszetartást külön segíti, hogy edzések előtt és után is közösen étkezik az egész csapat, ami szintén nagyon fontos. Ezenkívül komoly orvosi háttér van, élettanilag biztosítva van a maximális teljesítmény eléréséhez szükséges feltételrendszer – azaz a vitaminok, a többféle regenerálódást segítő és izotóniás ital is. Azt gondolom, minden tekintetben európai a közeg" – tette hozzá a kapuvédő, aki az első számú riválisáról is szót ejtett.

„Hosszú távon a legfontosabb célom, hogy kiharcoljam a kezdőcsapatba kerülést. Ez nem lesz egyszerű Calatayud mellett, de az elmúlt szezonban mutatott teljesítményem alapján képesnek tartom magam erre. Ugyanakkor egyáltalán nem gondolom, hogy kész vagyok, és már nem tudok többet fejlődni" – fogalmazott Horváth, aki szombaton a Lombard ellen hazai pályán mutatkozhat be a Videotonban tétmeccsen.

NB I, 1. FORDULÓ
Időpont Mérkőzés (Tv) Játékvezető
Július 25., péntek
19.00 Nyíregyháza Spartacus–Debreceni VSC (Sport1)
Kassai Viktor
Július 26., szombat
16.30 Budapest Honvéd–Dunaújváros PASE (Duna)
Farkas Ádám
18.30 Videoton FC–Lombard Pápa (Sport1)
Vad II István
18.30 Pécsi MFC–MTK Budapest
Németh Ádám
20.30 Szombathelyi Haladás–Újpest FC (Sport1)
Solymosi Péter
Július 27., vasárnap
16.30 Kecskeméti TE–Ferencváros (Duna)
Iványi Zoltán
18.30 Diósgyőri VTK–Puskás Akadémia FC (Sport2)
Bognár Tamás
20.30 MVM-Paksi FC–Győri ETO FC (Sport2)
Erdős József
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik