nemzetisport.hu 2016.08.31 11:53 Frissítve: 2016.08.31 16:15

Videoton: Kovács István több klubnál szóba került; válogatott érkező

A Nemzeti Sport Online értesülései szerint szinte biztosan lesz még változás az átigazolási időszak mai, utolsó napján a Videoton labdarúgócsapatának keretében.

Kovács István a jelek szerint marad a Videotonnál (Fotó: NS-archív)


Fiola Attilával
kapcsolatban már augusztus elején beszámoltunk arról, hogy ha nem tud külföldre szerződni, akkor a Puskás Akadémiától a Videotonhoz kerülhet. Ezután múlt heti összefoglalónkban is arról írtunk, hogy Fiola jó eséllyel Fehérvárra szerződhet. Ezt azóta több forrás is megerősítette, és ma hivatalosan is bejelenthetik új klubjánál a jelenleg a válogatottal Telkiben készülő Fiola Attilát, aki azonban sérülése után továbbra sincs százszázalékos állapotban.

Fiolán kívül még egy érkezővel lehet számolni, a 18 éves horvát Ante Solomun szerződtetését már be is jelentette a Videoton. Távozók viszont még lehetnek.

A csatár Sejben Viktor iránt például a Honvéd érdeklődött (de a kispestiek végül Zsótér Donátot vehetik kölcsön, aki a Videotontól szerződött a nyáron a belga Sint-Truidenhez), míg Kovács István kölcsönvétele több klubnál is szóba került, de a fehérvári fizetését nem tudták volna állni az érdeklődők. A válogatott keretbe is meghívott futballista várhatóan marad Fehérváron.

A válogatott védő Lang Ádámért továbbra sem érkezett konkrét ajánlat, legalábbis olyan biztosan nem, amelyet a Videoton el is tudott volna fogadni.

A Vidinél a középpályán lehetnek még kérdések, mert jelenleg 11 középpályással számolhat Berg, de ennyi futballistára aligha lesz szüksége.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A VIDEOTON FC-NÉL
Érkezők:
Barczi Dávid (DVTK), Bévárdi Zsombor (Puskás Akadémia), Bódi Ádám (DVSC), Danko Lazovics (szerb, szabadon igazolható, legutóbb Olimpija Ljubljana – Szlovénia), Anel Hadzic (bosnyák, Eskisehirspor – Törökország, szabadon igazolható), Varga József (DVSC), Marko Scsepovics (Olympiakosz)
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők: Horváth Tamás (Mezőkövesd), Lorentz Márton (Dunaújváros)
Az utánpótlásból felkerültek:
Varga Bence
Kiszemeltek: Fiola Attila (Puskás Akadémia), Alekszandar Filipovics (szerb, Jagodina – Szerbia), Vida Máté (Vasas)
Távozók: Gábor Péter (siófoki kölcsön után PMFC), Haraszti Zsolt (Paks), Heffler Tibor (Puskás Akadémia), Koltai Tamás (Paks, kölcsön után végleg), Filip Pajovics (szerb, szabadon igazolható), Paudits Patrik (Csákvár), Rudolf Gergely (Nyíregyháza, szabadon igazolható), Tomás Tujvel (szlovák, Mezőkövesd, a tavasszal kölcsönben DAC 1904 – Szlovákia), Dinko Trebotic (horvát, szabadon igazolható), Zsótér Donát (felcsúti kölcsön után Sint-Truiden – Belgium)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Braniszlav Danilovics (szerb, Puskás Akadémia, onnan DVSC), Alhassane Soumah (guineai, Juventus – Olaszország), Tischler Patrik (Puskás Akadémia)
Távozhatnak/ érdeklődnek irántuk:
Kovács István, Lang Ádám (Anglia, Franciaország, Tyerek Gorznij – Oroszország), Paulo Vinícius (Leeds United, Middlesbrough – Anglia)

2020.03.30 21:22:19

Labdarúgó NB I L. P. I.

A Nemzeti Sport keddi számából ajánljuk.

2020.03.29 23:36:50

Labdarúgó NB I MALONYAI PÉTER

„Amit ezen a mérkőzésen látni lehetett, az felülmúlta minden néző várakozását.”

2020.03.29 14:45:53

Labdarúgó NB I PIETSCH TIBOR

„Egy pillanatra meg lehet állni, de még várnék a visszatekintéssel.”