Videoton: Juhász Roland is elhagyhatja a bajnokcsapatot

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.05.13. 08:47
null
Nem biztos, hogy Juhász Roland a következő idényben is a hátán cipeli a Videotont (Fotó: Mirkó Istvánt)
Értesülésünk szerint több alapember mellett Juhász Roland is elhagyhatja a nyáron a Videoton labdarúgócsapatát.

 

A Videoton már négy fordulóval a vége előtt megnyerte a labdarúgó NB I 2014–2015-ös szezonját, a jövőkép azonban egyre homályosabb a székesfehérvári csapatnál. A hírek szerint Juan Calatayud, Stopira (információnk szerint akad olyan magyar topklub, amelyik lecsapna a játékjogára), Sándor György, valamint Nikolics Nemanja is távozik, és Juhász Roland maradása sem biztos. A válogatott védő szerződése további egy évig érvényes, ám a Nemzeti Sport értesülései szerint az Anderlecht védelmének korábbi oszlopa nem minden áron töltené ki.

„Ez így van, de a döntés nem a mi kezünkben van – ismerte el érdeklődésünkre a játékosügynök Filipovics Vladan. – Félreértés ne essék, esetleges távozásának nem anyagi oka van. Részint attól fél, hogy ha széthullik ez a csapat, sem a nemzetközi porondon, sem idehaza nem lesz annyira versenyképes, mint eddig, részint érez magában annyi erőt, hogy ismét megméresse magát légiósként. Iránta is van érdeklődés külföldről – meglátjuk, mit hoz a következő egy-két hét.”

A helyzet tehát így fest: Juan Calatayud, Stopira, Sándor György és Nikolics Nemanja biztosan elhagyja a Videotont, Juhász Roland pedig elhagyhatja. S akkor még nem szóltunk arról, hogy Gyurcsó Ádám szerződése decemberben veszti érvényét, tehát ha a klub pénzt akar kapni érte, a nyáron értékesítenie kell.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik