HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2016.08.31 22:46 Frissítve: 2016.09.02 16:41

Videoton: Fiola Attila érkezett a PAFC-tól – hivatalos

A Puskás Akadémia és a Videoton megállapodott egymással – a magyar válogatott védő, Fiola Attila a fehérvári csapatban folytatja pályafutását. Nem született meglepetés: ma már korábban beszámoltunk arról, hogy megtörténik a klubváltás.

HIRDETÉS
Fiola a Videotonban folytatja pályafutását (Fotó: vidi.hu)

 

„Nagyon örülök, hogy mostantól a Vidi játékosa lehetek. Hosszú távon az a célom, hogy bajnoki címet ünnepelhessek a Vidivel, és a nemzetközi porondon is szép sikereket szeretnék elérni” – mondta a vidi.hu-nak a szerződés aláírása után Fiola Attila, aki természetesen továbbra is Telkiben készül a nemzeti csapat vb-selejtezőjére, így csak a jövő hét folyamán csatlakozik új csapattársaihoz.

A 26 éves, 16-szoros magyar válogatott játékos 2019-ig szóló szerződést kötött a fehérvári csapattal.

Fiola a pályafutását Pakson kezdte, ahol a 2008–2009-es szezonban debütált az élvonalban, 2011-ben tagja volt a Paks Ligakupa-győztes, bajnoki ezüstérmes csapatának. A 26 éves játékos 2015 januárjában igazolt a Puskás Akadémiához. A védő összesen 173 NB I-es mérkőzésen lépett pályára, ezeken két gólt szerzett.

Fiola Attilával kapcsolatban már augusztus elején beszámoltunk arról, hogy ha nem tud külföldre szerződni, akkor a Puskás Akadémiától a Videotonhoz kerülhet. Ezután múlt heti összefoglalónkban is arról írtunk, hogy Fiola jó eséllyel Fehérvárra szerződhet. Ma hivatalosan is megtörtént a klubváltás.

 

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A VIDEOTON FC-NÉL
Érkezők:
Barczi Dávid (DVTK), Bévárdi Zsombor (Puskás Akadémia), Bódi Ádám (DVSC), Fiola Attila (Puskás Akadémia), Danko Lazovics (szerb, szabadon igazolható, legutóbb Olimpija Ljubljana – Szlovénia), Anel Hadzic (bosnyák, Eskisehirspor – Törökország, szabadon igazolható), Varga József (DVSC), Marko Scsepovics (Olympiakosz)
Kölcsönbe érkezők: Ante Solomun (NK Lucko Zagreb),
Kölcsönből visszatérők: Horváth Tamás (Mezőkövesd), Lorentz Márton (Dunaújváros)
Az utánpótlásból felkerültek:
Varga Bence
Kiszemeltek:
Távozók: Gábor Péter (siófoki kölcsön után PMFC), Haraszti Zsolt (Paks), Heffler Tibor (Puskás Akadémia), Koltai Tamás (Paks, kölcsön után végleg), Filip Pajovics (szerb, szabadon igazolható), Paudits Patrik (Csákvár), Rudolf Gergely (Nyíregyháza, szabadon igazolható), Tomás Tujvel (szlovák, Mezőkövesd, a tavasszal kölcsönben DAC 1904 – Szlovákia), Dinko Trebotic (horvát, szabadon igazolható), Zsótér Donát (felcsúti kölcsön után Sint-Truiden – Belgium)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Braniszlav Danilovics (szerb, Puskás Akadémia, onnan DVSC), Alhassane Soumah (guineai, Juventus – Olaszország), Tischler Patrik (Puskás Akadémia)
Távozhatnak/ érdeklődnek irántuk:

 

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.11.16 23:47:28

Labdarúgó NB I MALONYAI PÉTER

ALAPVONAL. „Kommentre” kész volt a drukker – fél évszázaddal ezelőtt is. A Népsport pedig vette a bátorságot, s 1968 novemberében meghirdette: „Szerkesszen velünk!”

2018.11.14 18:28:49

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Aláírták az üzemeltetési szerződést, extra programokkal várják a szurkolókat az új stadionban.

2018.11.13 22:04:30

Labdarúgó NB I THURY GÁBOR

NS-VÉLEMÉNY. Megerősítették az izomzatot, hogy átvegye a szalagok szerepét.

2018.11.13 12:04:43

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Rózsa Dániel 2016-ban Djuricin 11-esét is kifogta. A Vidi mintha nem ugyanaz a csapat lenne a kupameccsek után.

2018.11.12 10:25:38

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

A Vidi-edző szerint az alapemberek hiánya nem lehet kifogás. A 14. forduló mestermérlegei.

HIRDETÉS
HIRDETÉS