Videoton: Carrillo nem tud változásról, mindenképp maradna

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.05.26. 17:17
A Nemzeti Sport Online Spanyolországból származó értesülései szerint a Videoton spanyol vezetőedzője, a csapattal bajnoki címet szerző Joan Carrillo nem foglalkozik más csapatok megkereséseivel, mindenképp Fehérváron maradna, ahová még egyéves szerződés köti.

Úgy tudjuk, Carrillót a Videoton részéről senki sem tájékoztatta arról, hogy nem ő lesz a vezetőedző a következő szezonban, így a spanyol tréner továbbra is a fehérvári csapat előtt álló feladatokra, a felkészülési időszak programjának összeállítására és a Bajnokok Ligája selejtezőjére készül.

Közben úgy tűnik, hogy a csapat másik szakemberrel kezdi el a felkészülést az új szezonra, mint arról szombaton beszámoltunk, a Videoton új vezetőedzője Bernard Casoni lehet, a francia szakember a napokban írhatja alá kétéves szerződését.

Sajtóértesülések szerint Carrillót a Hajduk Split szeretné a kispadján tudni, és korábban felvetődött a neve az izraeli Maccabi Tel-Avivnál is. A horvát lapoka spanyol szakember fehérvári fizetéséről is írtak részleteket, ezek azonban forrásunk szerint nem felelnek meg a valóságnak.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik