Videoton: 18-szoros montenegrói válogatottal tárgyal a klub

Vágólapra másolva!
2010.06.26. 10:36
null
Jovanovicsot szerződtetné a Videoton (Fotó: archív)
Montenegróból származó hírek szerint a Videoton hamarosan megegyezhet a Rapid Wiennel a 26 esztendős montenegrói védő, Milan Jovanovics szerződtetéséről.

Jovanovics 18-szoros válogatott (Montenegró első hivatalos meccsén, Magyarország ellen mutatkozott be a nemzeti csapatban 2007-ben), élő szerződés köti az osztrák Rapidhoz, így a Videotonnak fizetnie kell érte. Vételára elérheti a 250 ezer eurót.

A Videoton szakvezetője, Mezey György korábban többször elmondta, hogy a védelemben erősítést terveznek. A fehérváriak korábban teszteltek is fiatal védőket, akik azonban nem feleltek meg az elvárásoknak. Jovanovics tapasztalt hátvéd, megfordult Romániában, Oroszországban, 2009-től pedig a bécsiek futballistája.

A hírek szerint az Ausztriában edzőtáborozó Videoton vezetői ma egyeztetnek a játékossal. A fehérváriak délután a szlovák Slovan Bratislavával játsszanak felkészülési mérkőzést.

A fehérváriak ügyvezetője, Berzi Sándor a Nemzeti Sport Online érdeklődésére sem cáfolni, sem megerősíteni nem kívánta a hírt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik