Videó: „és egy óriási gól” – amikor félfordulatból lőtt a ferencvárosi ász

Vágólapra másolva!
2020.10.05. 10:42
A héten ismét válogatott labdarúgó-mérkőzéseket rendeznek, így videós múltidéző sorozatunkban visszatérünk a Nemzeti Sport 20 év ászai olvasói szavazásán megválasztott álomcsapat tagjaihoz. A napokban újra felidézzük egy-egy emlékezetes mérkőzésüket, góljukat. Most jöjjön a középhátvéd Dragóner Attila, aki a fejes gólok mestere volt, de az FTC-ben egyszer a lába is elsült...

A 28-szoros válogatott Dragóner Attila a gólerős védők közé tartozott. Igaz, a nemzeti csapatban nem talált a kapuba, de NB I-es pályafutása során 238 találkozón (a Soproni LC-ben, a Stadlerben, a BVSC-ben és az FTC-ben futballozott) 28-szor volt eredményes. Sőt, légiósként a német Fortuna Kölnben és a portugál Vitória Guimaraesben is szerzett gólokat (kettőt, illetve hármat).

Többnyire fejjel talált be, de pályafutása egyik legszebb gólját lábbal, kapásból, félfordulatból lőtte a Ferencvárosban a Videoton ellen. Az FTC Dragóner góljával szerezte meg a vezetést a 2002 októberében rendezett mérkőzésen, és 3–0-ra győztek is a fővárosiak Székesfehérváron.

DRAGÓNER SZÉPSÉGDÍJAS GÓLJA A VIDEOTON ELLEN

A NAGYOBB MÉRET MEGTEKINTÉSÉHEZ KATTINTSON A KÉPRE!
A NAGYOBB MÉRET MEGTEKINTÉSÉHEZ KATTINTSON A KÉPRE!
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik