Vasas: Vlak egyik volt csapatát már legyőzte, most a Vidi ellen készül

Vágólapra másolva!
2011.09.17. 12:38
A Vasas horvát vezetőedzője, Marijan Vlak korábbi csapatával, a Videotonnal találkozik ma délután, és abban bízik, hogy az angyalföldiek folytatni tudják veretlenségi sorozatukat.

Az elmúlt 11 évben a Vasas csak egyszer tudta legyőzni hazai pályán a Videotont. Az angyalföldiek vezetőedzője, Marijan Vlak abban bízhat, hogy a Ferencváros után másik korábbi magyarországi csapatA, a Videoton ellen is sikerül pontot, pontokat szereznie.

„Sok fiatal játékos érkezett akkor Fehérvárra, amikor én voltam ott az edző – nosztalgiázott pár mondat erejéig az fcvasas.com-nak Marijan Vlak. – Nagyon nehéz körülmények között kellett dolgoznom, de ennek ellenére kedves emlékeket őrzök arról az időszakról.”

„Szerintem senki sem vitatkozik azzal, ha azt mondom, hogy tavaly könnyedén nyerték meg a bajnokságot. A nyáron viszont sok külföldi játékost igazoltak, és ugye a szakmai stáb is megújult. Ilyenkor idő kell ahhoz, hogy igazán összerázódjon egy keret, és láthatóan ebben a cipőben járnak a Sóstói Stadionban is” – folytatta a szakember.

„Az előző szezon legjobb csapata ellen játszunk, mi pedig csak néhány forduló óta kezdtük el a pontok gyűjtögetését. Ezért aztán számunkra az a legfontosabb, hogy tovább folytassuk a három mérkőzés óta tartó veretlenségi szériánkat” – tette hozzá Vlak.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik