Vasas: az exfradista még jöhet, az MTK-ssal megegyeztek, de...

Vágólapra másolva!
2016.01.06. 16:15
Korábban már jeleztük, hogy a Vasas labdarúgócsapatának kiszemeltjei között szerepel az MTK-tól elvágyódó Szatmári Lóránd és a mezőkövesdi házi gólkirály, Máté János. Mindkettejüknél érdeklődtünk, továbbra is van esély az angyalföldi szerződésükre, de végső döntés még nem született.

„Szóban megegyeztünk a Vasas vezetőivel arról, hogy Szatmári Lóránd Angyalföldön folytatja, de még nem csatlakozott a csapathoz. Az új edző jelzésére várunk, amennyiben szüksége van a játékosra, úgy munkába áll a piros-kékeknél" – nyilatkozta a Nemzeti Sport Online megkeresésére a támadó középpályás menedzsere. Szatmári kölcsönbe kerülhetne az MTK-tól a Vasashoz.

„Folynak a tárgyalások. Valóban szó van arról, hogy a Vasashoz szerződök, de még nem dőlt el a kérdés" – ezt már Máté János, az NB II-es Mezőkövesd csatára nyilatkozta az NSO-nak. Több élvonalbeli klub is hívja, de ha vált, akkor valószínűleg a fővárosiakhoz szerződik.

A korábban a Ferencvárosban is futballozó támadónak fél év múlva lejár a szerződése Kövesden, és mivel eddig nem hosszabbított, klubja már csak a télen tudná értékesíteni a játékjogát. Ugyanakkor az is lehet, hogy az új vezetőedző, Pintér Attila személye miatt végül a maradás mellett dönt.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A VASASNÁL
Érkezők:

Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:

Az utánpótlásból felkerültek:

Kiszemeltek:
Fröhlich Roland (Paks), Máté János (Mezőkövesd), Szatmári Lóránd (MTK)
Távozók:
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: –
Távozhatnak/ érdeklődnek irántuk:

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik