Újpest: Sallói Dániel visszatért, amatőr szerződést kötött

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.06.09. 23:58
Az Újpest labdarúgócsapata amatőr szerződést kötött régi-új játékosával, az Egyesült Államokból visszatérő Sallói Dániellel – adta hírül a klub honlapja.

Sallói Dániel igazi futballcsalád sarja, hiszen nemcsak édesapja, a korábbi válogatott Sallói István, hanem nagyapja és dédapja is magas szinten űzte a sportágat. A 18 éves Dániel már a kezdetektől fogva Újpesten játszott, 2005 és 2014 között az UTE utánpótlás csapataiban pallérozódott, a korosztályos válogatottakban is pályára lépett. Tavaly júliusban egy évre az amerikai Sporting Kansas Cityhez igazolt, ahol az U18-as csapatban szerepelt.

Mielőtt az Egyesült Államokba utazott, így nyilatkozott a nagy lehetőségről:
„Úgy érzem ez remek fejlődési lehetőség lehet számomra, és nemcsak fizikailag, hanem mentálisan is sokat javulhatok a kinti időszak alatt. A szüleimmel hosszas tanakodás után döntöttünk úgy, hogy váltanom kell. Nagyon furcsa lesz egy másik csapat színeit képviselni, hiszen mindig is Újpesten játszottam, hiányozni fog a lila tízes mezem. Bízom benne, hogy az újpesti karrieremet a jövőben még folytatni tudom, hiszen egyik álmom, hogy a felnőttcsapatban is bemutatkozhassak."

A héten már újra lila-fehér színekben készülhet Sallói Dániel, hogy álma valóra válhasson, és csatlakozhasson a felnőttkerethez – olvasható az ujpestfc.hu-n.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik