Újpest: „Magasabb elvárás, komolyabb célokért küzdünk”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.07.15. 09:24
Az új idényben magasabb az elvárás és nagyobb célokért küzd a labdarúgó NB I-ben szereplő Újpest vezetőedzője, Nebojsa Vignjevics a Paks elleni találkozót megelőzően.

„A Paks ellen mindig nehéz játszani, legfőképpen idegenben. Sok új játékos érkezett a nyáron a keretbe, ezért kíváncsian várom hogyan fog teljesíteni a szezon első tétmérkőzésén a csapat. Abban biztos vagyok, hogy a felkészülési időszak óta fokozatosan jobb, és jobb lett a játékosok teljesítménye – biztosan állíthatom, hogy készen állunk a mérkőzésre. Az új szezonban magasabb az elvárás és komolyabb célokért is küzdünk. Remélem, ezt bizonyítani fogja a csapat már az első találkozón. A Paks különösen nehéz ellenfélszámunkra, de mi a győzelemért fogunk játszani” – mondta Nebojsa Vignjevics az ujpestfc.hu-nak.

„Szombati ellenfelünkigencsak átalakult a nyár folyamán. Ugyanakkor ismerve edzőjüknek eddigi munkáját, úgy véljük, hogy az új kerettel is hasonló játékot fog képviselni, mint korábban. Egészen biztos, hogy már a nyitányon sem lesz könnyű dolgunk. Egy győzelem az első fordulóban megalapozhatná az önbizalmunkat a folytatásra. Ahhoz, hogy megnyerjük ezt a meccset, már az első pillanattól száz százalékot kell nyújtania mindenkinek” – idézi Csertői Aurélt az Újpest hivatalos honlapja.„A Paks ellen mindig nehéz játszani, legfőképpen idegenben. Sok új játékos érkezett a nyáron a keretbe, ezért kíváncsian várom hogyan fog teljesíteni a szezon első tétmérkőzésén a csapat. Abban biztos vagyok, hogy a felkészülési időszak óta fokozatosan jobb, és jobb lett a játékosok teljesítménye – biztosan állíthatom, hogy készen állunk a mérkőzésre. Az új szezonban magasabb az elvárás és komolyabb célokért is küzdünk. Remélem, ezt bizonyítani fogja a csapat már az első találkozón. A Paks különösen nehéz ellenfélszámunkra, de mi a győzelemért fogunk játszani” – mondta Nebojsa Vignjevics az ujpestfc.hu-nak.

„Szombati ellenfelünkigencsak átalakult a nyár folyamán. Ugyanakkor ismerve edzőjüknek eddigi munkáját, úgy véljük, hogy az új kerettel is hasonló játékot fog képviselni, mint korábban. Egészen biztos, hogy már a nyitányon sem lesz könnyű dolgunk. Egy győzelem az első fordulóban megalapozhatná az önbizalmunkat a folytatásra. Ahhoz, hogy megnyerjük ezt a meccset, már az első pillanattól száz százalékot kell nyújtania mindenkinek” – idézi Csertői Aurélt az Újpest hivatalos honlapja.

NB I, 2017–2018, 1. FORDULÓ
JÚLIUS 15., SZOMBAT
HELYSZÍN
JÁTÉKVEZETŐ
18.00: Paksi FC–Újpest FC (Tv: M4 Sport)Paks, Városi Stadion
Karakó Ferenc
18.00: Debreceni VSC–Mezőkövesd
Debrecen, Nagyerdei Stadion
Pintér Csaba
20.30: Budapest Honvéd–Haladás (Tv: M4 Sport)Budapest, Bozsik József Stadion
Erdős József
JÚLIUS 16., VASÁRNAP
17.00: Vasas FC–Diósgyőri VTK
Budapest, Szusza Ferenc Stadion
Bognár Tamás
17.00: Videoton–Balmazújváros
Felcsút, Pancho Aréna
Iványi Zoltán
17.00: Ferencváros–Puskás Akadémia (Tv: M4 Sport)
Budapest, Groupama Aréna
Andó-Szabó Sándor
TABELLA • NYÁRI ÁTIGAZOLÁSOK

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik