Újpest: jöhet a papírmunka – szükség van a válogatott középpályásra

P. K.P. K.
Vágólapra másolva!
2016.04.12. 15:42
Az Újpest FC élni kíván opciós jogával, így a klub hamarosan meghosszabbítja az egyszeres válogatott Balogh Balázs szerződését – tudta meg a Nemzeti Sport Online.

Balogh Balázs azt már korábban elmondta, hogy a nyáron lejáró szerződésében szerepel egy opció, aminek értelmében az Újpest meghosszabbíthatja a megállapodást, amennyiben ezt a szándékát egy meghatározott tavaszi időpontig jelzi.

A középpályás még a hét elején is arról beszélt, hogy egyelőre nem tud bővebben nyilatkozni a jövőjéről, csak abban biztos, hogy a nagy rivális Ferencvároshoz – amelynél utánpótláskorában már futballozott – nem menne vissza.

Balogh menedzserétől, Fülöp Ferenctől közben megtudtuk, az Újpest már jelezte, hogy élni kíván opciós jogával.

„A papírmunka még hátravan, de szóban már jelezték a klub részéről Balázs felé, hogy a jövőben is számítanak rá, ezért érvényesítik a szerződésben szereplő opciót” – válaszolta megkeresésünkre a játékosügynök.

Fülöp hozzátette, ez persze nem jelenti azt, hogy a játékos biztosan marad is a nyáron a klubnál, hiszen ha mindegyik fél szempontjából megfelelő ajánlat érkezik, akkor elképzelhető váltás, de egyelőre erről nincs szó.

A 25 éves Balogh 2010-ben az Újpestben mutatkozott be az NB I-ben, azóta 159 élvonalbeli meccsen 14 gólt jegyzett a liláknál, mára a csapat kulcsjátékosává nőtte ki magát, a legutóbbi két bajnoki fordulóban egyaránt a kapuba talált (a Honvéd és a Puskás Akadémia ellen).

Azt nem tudjuk, hogy az opció életbelépésével meddig szól majd Balogh újpesti szerződése.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik