Újpest: Nem mennék vissza a Ferencvárosba – Balogh B.

Vágólapra másolva!
2016.04.06. 10:24
Balogh Balázs, az Újpest labdarúgója a DIGI Sport Reggeli Start című műsorában elmondta, nem tartotta túl viccesnek azokat az április 1-jei híreszteléseket, amelyek szerint szerződése nyári lejárta után a Ferencvárosban folytatja a pályafutását.

„Annyira nem volt vicces kora reggel arra kelni, hogy hívások és SMS-ek vártak a telefonomon. Aztán leesett, hogy április elseje van. Akik közel állnak hozzám, tudják, hogy tisztelem a versengést a két klub között, de én már újpestinek gondolom magam, mondhatjuk, hogy belilult a vérem. Nem mennék vissza a Ferencvárosba” – mondta a 25 éves középpályás, aki 14 éves korától három esztendőn át a Fradiban pallérozódott.

Balogh szerint azok közül, akik jelenleg Újpesten futballoznak, mindenki úgy gondolja, hogy nincs átjárás a két együttes között.

„Ez legyen a jövő zenéje. Sokszor elmondtam, hogy akkor távoznék, ha a csapat számára is jó ajánlat érkezne. Nyárig szerződésem van, utána meglátjuk, mi lesz” – mondta a jövőjét firtató kérdésre a futballista.

A TELJES BESZÉLGETÉST MEGTEKINTHETI AZ ALÁBBI VIDEÓN

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik