Újpest–FTC: Kabát nem ért egyet, Balajcza bent látná az ultrákat

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.09.12. 10:12
null
Kabát Péter reméli, hogy nem lesz balhé
A ferencvárosi drukkerekből álló Szurkolók Személyiségi Jogok Nélkül csoport a Szusza Ferenc Stadionhoz közel, a Megyeri út és a Váci út sarkán szervez kivetítős meccsnézést, miután továbbra is bojkottálja a találkozók helyszínen való megtekintését. Erről kérdeztük meg az újpestiek három játékosát.

Balogh Balázs nem akart véleményt formálni az ügyről, a középpályás amondó, neki a saját és csapata teljesítményével kell foglalkozni a derbi előtt. Kabát Péter nem tartja jó ötletnek a szervezést, míg Balajcza Szabolcs szívesebben látná a rivális ultráit a stadionban.

„Hétfőn értesültem erről, nem tudom, ki találta ki, és jó ötlet-e, hogy a stadionhoz ilyen közel szurkolnak majd a Fradi ultrái – nyilatkozta Kabát Péter a Nemzeti Sport Online-nak. – Aki kitalálta, biztosan felkészült rá, hogy ne legyen itt balhé.”

„Nem tartom jó ötletnek, hogy itt lesznek a Fradi szurkolói, de ugyanígy azt sem tartottam volna jó ötletnek, ha mi játszanánk a Ferencváros ellen, és az Üllői úton szurkolnának az újpestiek, viszont ezt nem én döntöm el…” – tette hozzá az újpestiek csatára, aki annak ellenére sem szerepel a hazaiak meccskeretében, hogy a héten már százszázalékos edzésmunkát végzett.

„Volt már olyan derbi, amelyre nem jöttek be az ultrák, itthon és idegenben is. Nem ugyanolyan hangulatú a meccs, mintha ők is bent lennének – mondta Balajcza Szabolcs az NSO-nak. – Nagyon szeretném, ha olyan lenne a derbi, mint korábban, amikor a stadionban voltak az ultrák. Sokkal jobb hangulat volt, ezért jobban örülnék, ha bent lennének.”

Az ultrák megmozdulása miatt több útlezárás és korlátozás lesz, ezekről bővebb információkhoz ide kattintva juthat!

Legfrissebb híreink az Újpest–FTC derbiről itt!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik