Újpest: egy évébe is kerülhetett volna, de újra a csapattal edz

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.08.25. 09:06
A hosszú ideje sérült Balogh Balázs szerda óta újra együtt edz csapatával – az Újpest labdarúgója klubja honlapjának beszélt a felépüléséről.

„Márciusban éreztem először a fájdalmat, amelynek csúcspontja a május hetedikei Magyar Kupa-döntő volt – idézi az ujpestfc.hu Balogh Balázst. – Arra az egy meccsre még valahogy felkészültem, de fájdalomcsillapítóval játszottam végig. A diagnózis csonthártyagyulladás volt, amelynek következtében az egész medencém begyulladt. Ez a betegség nyolc hónap, egy év kihagyással is járhat, ha nem kezelik rendesen. Lehet műtéttel és lokális injekciókúrával is gyógyítani, én az utóbbit választottam. Németországban kerestem egy orvost, aki műtét nélkül tudott meggyógyítani, ezáltal két és fél hónap alatt felépültem. Június huszonhatodikán kezdtem el edzeni, külön munkát végeztem, futottam, erősítettem, most pedig csatlakozom a csapathoz. Természetesen még nem hagyhatom el a külön munkát sem, így erőnléti edzőnkkel továbbra is plusz feladatokat végzek.”Balogh Balázst. – Arra az egy meccsre még valahogy felkészültem, de fájdalomcsillapítóval játszottam végig. A diagnózis csonthártyagyulladás volt, amelynek következtében az egész medencém begyulladt. Ez a betegség nyolc hónap, egy év kihagyással is járhat, ha nem kezelik rendesen. Lehet műtéttel és lokális injekciókúrával is gyógyítani, én az utóbbit választottam. Németországban kerestem egy orvost, aki műtét nélkül tudott meggyógyítani, ezáltal két és fél hónap alatt felépültem. Június huszonhatodikán kezdtem el edzeni, külön munkát végeztem, futottam, erősítettem, most pedig csatlakozom a csapathoz. Természetesen még nem hagyhatom el a külön munkát sem, így erőnléti edzőnkkel továbbra is plusz feladatokat végzek.”

Az Újpest legközelebb szeptember 10-én, a DVSC vendégeként lép pályára bajnoki mérkőzésen. Vajon játszik-e Balogh?

„Megígérni nem tudom, ahogy eddig, úgy továbbra is keményen dolgozom, jelen pillanatban kilencven százalékosnak érzem magam – mondta a középpályás. – Egy biztos, ha pályára lépek, mindent meg fogok tenni a sikerért, ha pedig még nem leszek alkalmas a játékra, akkor az edzéseken továbbra is mindent megteszek, hogy ismét a pályán láthassanak a szurkolók.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik