Újpest: döntött a CAS, nem igazolhatnak a télen

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.11.25. 11:21
null
A lila-fehér klub legkorábban 2017 nyarán regisztrálhat új játékosokat (Fotó: Hegedüs Gábor)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Újpest FC tudatta, a nemzetközi Sportdöntőbíróság helybenhagyta a FIFA szankcióját, így a lila-fehér csapat nem igazolhat új játékosokat a 2016–2017-es idényben.

 

„A nemzetközi Sportdöntőbíróság (CAS) arról tájékoztatta klubunkat, hogy helyben hagyja a FIFA szankcióját, amely szerint klubunk nem igazolhat új játékosokat a 2016–2017-es szezonban. Természetesen csalódottak vagyunk, nem erre a döntésre számítottunk, hiszen olyan dolog miatt marasztaltak el minket, amit nem követtünk el.

Az eltiltási időszak felén már túl vagyunk, csapatunk egyre egységesebb, és egy hétvégi győzelemmel szerencsés esetben akár a negyedik helyre is feljöhetünk a tabellán.

Arról nem is beszélve, hogy van még a tarsolyunkban erősítési lehetőség, Kylian Hazard és Kálnoki-Kis Dávid ugyanis hamarosan bevethető lesz.

Ezúton is köszönjük szurkolóinknak az eddigi biztatást, és reméljük, hogy ezt minél több győzelemmel tudjuk meghálálni.

Hajrá, Lilák! Mutassuk meg, hogy így is erősek vagyunk!” – áll az Újpest FC közleményében.

Mint ismert, a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség egy 2014-es igazolás (jó eséllyel a kolumbiai Darwin Andrade) miatt kizárta az Újpestet két átigazolási időszakból (2016 nyár és 2017 tél).

A IV. kerületi lila-fehér klub a CAS-hoz fordult az ügyben, amely azonban helybenhagyta a FIFA döntését, így az Újpest 2017 nyaráig nem igazolhat.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik