Újpest: Casapulla hiába lőtt gólt tegnap, nem lesz a klub játékosa

Vágólapra másolva!
2010.01.17. 17:20
Címkék
Hiába szerzett gólt a tegnapi, REAC elleni felkészülési mérkőzésen (1-1), nem lesz az Újpest FC labdarúgója Salvatore Casapulla.

Az olasz labdarúgó próbajátékon volt a lila-fehéreknél, de a tegnapi meccs után elköszöntek tőle.

„Az olasz játékos nem keltett rossz benyomást, de nem jobb azoknál a futballistáknál, akik a keretünkben az adott poszton szerepelnek" – mondta Kovács Zoltán sportigazgató a klub hivatalos honlapjának.

Willie McStay vezetőedző elégedett volt a csapat idei első edzőmeccsével.

"Nagyon jó meccset játszottunk a REAC ellen, és ezúton is szeretném megköszönni az ellenfelünknek a mérkőzést. A mai találkozó volt, az első edzőmeccs idén, így túl sokat nem várhattam játékosaimtól. Sokat dolgoztak a meccs folyamán, csak az agresszivitást hiányoltam a játékunkból. A legfontosabb, hogy nem sérült meg senki, és mindenkinek játéklehetőséget tudtam biztosítani. Az első félidőben nem játszottunk olyan tempóban, meg olyan stílusban, mint azt vártam. Sokszor későn passzoltunk, vagy nem reagáltunk időben. A második félidőben már feljavult a játékunk, sok helyzetet sikerült kialakítania a csapatnak, és kreatívabb volt a támadójátékunk is. Most is bebizonyosodott, hogy még egy edzőmeccsen sem hagyhat ki ennyi helyzetet büntetlenül egy csapat sem, igaz hátul is végig koncentrálni kell. A helyzeteket be kell lőni, és azon dolgozunk, hogy a szezon kezdetére minél jobb legyen helyzetek kihasználásának aránya" - mondta a skót szakember az ujpestfc.hu-nak, és külön kiemelt néhány futballistát, akivel különösen elégedett volt.

"Kabát, Vermes, Foxi, Jucemar és Millar játéka tetszett leginkább. Láthatóan mindannyian jó formában és erőnlétben vannak. Simon Attilával is elégedett vagyok, annak ellenére, hogy sok lehetőséget kihagyott, de jól helyezkedett. Neki most az a legfontosabb, hogy még többet dolgozzon, és akkor ezekből a lehetőségekből gólokat fog elérni. Az ellenfél csapatából pedig mindenféleképp meg kell említenem a cserekapust, aki nagyszerű teljesítményt nyújtott, és sok góltól mentette meg csapatát" - fogalmazott McStay.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik