U19: footgolf és épülgetés az üzbég vereség után

Vágólapra másolva!
2014.07.10. 14:15
Az üzbégektől elszenvedett keddi vereség után a hazai rendezésű Európa-bajnokságra készülő U19-es válogatott szerdán Kisorosziban, a Magyar Golf Clubban töltötte a délutánt. Mészöly Géza szövetségi edző beszélt az Üzbegisztán elleni váratlan 1–2-ről is.

„Sohasem jön jól a vereség, de most úgy éreztem, nem baj, hogy ez a vereség itt van a tarsolyunkban – fogalmazott Mészöly Géza szövetségi edző az MLSZ blogjában. – Ebből tudunk épülgetni, és nagyon bízom benne, hogy ezt már pénteken tudjuk igazolni. De a legfontosabb, hogy (jövő) szombaton legyünk százszázalékos állapotban, és merjünk bátran játszani, úgy, ahogyan ez a csapat tud."Mészöly Géza szövetségi edző az MLSZ blogjában. – Ebből tudunk épülgetni, és nagyon bízom benne, hogy ezt már pénteken tudjuk igazolni. De a legfontosabb, hogy (jövő) szombaton legyünk százszázalékos állapotban, és merjünk bátran játszani, úgy, ahogyan ez a csapat tud."

A keddi vereség a játékosok hangulatán is nyomot hagyott, ezért szerdán délután jól jött egy kis moráljavító közös program: a csapat Kisorosziban ismerkedett meg a futball és a golf keresztezéséből létrejött footgolffal – olvasható az mlsz.hu-n. A szoros csatából Leindler Domonkos került ki győztesen, megelőzve többek között az amúgy jól teljesítő, a dobogó közelben végző Mészöly Gézát is.

A magyar válogatottnak – amely hét győztes felkészülési meccs után kapott ki az üzbégektől Telkiben – pénteken 19 órától lehetősége lesz a visszavágásra a jövő szombati Eb-nyitányt megelőző utolsó felkészülési mérkőzésen.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik