HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2019.03.16 23:53

Tovább menetel a Fradi; vasárnapi kézilabda-csemegék

A Nemzeti Sport vasárnapi számából ajánljuk.

 

• Sokáig tartotta magát a kieső helyen lévő Haladás a listavezető Ferencváros otthonában, ám a Lovrencsics Gergő megpattanó lövéséből kapott gól után Király Gábor, a Haladás kapusa addig reklamált, amíg ki nem állíttatta magát, amivel el is dőlt a találkozó; Sigér Dávid gólja jelentette a végeredményt. Persze emellett sok más is történt a labdarúgó OTP Bank Liga 25. fordulójában, s mivel kollégáink mindenhol ott voltak, a megszokott tudósításokkal, reakciókkal, elemzésekkel dolgozzuk fel a játéknap történéseit.

• A két favoritnak, a Ferencvárosnak és a Győrnek nem okozott gondot a női kézilabda Magyar Kupa elődöntője, így vasárnap délután BL-színvonalú kupadöntőt játszanak Debrecenben, azaz jöhet a desszert. S hogy a férfi kézilabdázókra is figyeljünk, a vasárnapi Szeged–Veszprém bajnoki csúcsrangadó előtt Simon József az esélyeket latolgatta, s arra jutott, hogy mivel mindkét fél a tekintélye megőrzéséért harcol, remek mérkőzésre számíthatunk.

• A vasárnaponként megszokott Junior-mellékletünk ismét jelentkezik. Birkózás: bemutatjuk a Lévai családot, az edző apát és három, sikert sikerre halmozó fiát; Fiatalon a fiatalok között: összeállítás huszonéves utánpótlás-nevelő edzőkről; Vívás: interjú a 19 évesen felnőtt Grand Prix-versenyen bronzérmes párbajtőrözővel, Andrásfi Tiborral.

2019.03.18 12:05:28

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Az volt pályafutása első piros lapja, a Fradi ellen jött a második – a forduló vitája és egyéb legjei.

2019.03.17 22:06:31

Labdarúgó NB I VINCZE ANDRÁS

NS-VÉLEMÉNY. A szabálymagyarázatokkal agyonterhelt ítélkezés egyre nevetségesebb lesz.

2019.03.17 10:50:39

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Csertői: Egyelőre nincs értelme merészebb álmokat szövögetni • Vignjevics: Amikor Traoré pályán van, olyan, mintha a többiek állnának.

2019.03.16 23:22:29

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu