Puskás Akadémia: Robert Jarni aláírt; cél a bajnoki cím

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.06.05. 09:52
null
A Pécsről távozó Robert Jarni ősztől a Puskás Akadémiát irányítja (Fotó: Korponai Tamás)
A Pécsről távozó Robert Jarni egy horvát lapnak elárulta, hároméves szerződést kötött a labdarúgó NB I-ben szereplő Puskás Akadémiával.

Mint ismert, a pécsiek nem kaptak licencet az NB I 2015–2016-os idényére, így várható volt, hogy Robert Jarni távozik a PMFC kispadjáról. Arról is beszámoltunk korábban, hogy Benczés Miklós elhagyja a Puskás Akadémiát (a szakembernek az új klubja is megvan, Mezőkövesden folytatja).

A Nemzeti Sport már május végén úgy értesült, hogy Jarni pótolhatja Benczést a klubnál, és bár hivatalos bejelentés még nem történt, a horvát szakember a Sloboda Dalmacija nevű oldalnak elárulta, hároméves megállapodást kötött a felcsútiakkal.

„Aláírtam a hároméves szerződésemet Felcsúton, ahol rengeteg fiatal játékos van – mondta Jarni a slobodnadalmacija.hr-nek. – A klub elvárása, hogy feljebb vezessem a csapatot a tabellán és megcélozzuk a bajnoki címet.”

„Lengyelországból és Magyarországról is voltak vonzóbb ajánlataim, de nem akartam tovább várni és elfogadtam ezt a lehetőséget.”

A Nemzeti Sport Online értesülései szerint a klubnál korábban Joan Carrillo és Pintér Attila megszerzése is szóba került, ám úgy néz ki, hogy a végső befutó a horvát szakember lesz.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik