nemzetisport.hu 2015.06.04 17:32 Frissítve: 2015.06.04 21:55

NB II: Benczés a Mezőkövesd új vezetőedzője – hivatalos

A labdarúgó NB II-ben szereplő Mezőkövesd-Zsóry hivatalos honlapján adta hírül, hogy június ötödikétől Benczés Miklós irányítja a csapatot.

 

Mint arról a Nemzeti Sport Online elsőként beszámolt, Benczés Miklós felállt a Puskás Akadémia kispadjáról és Mezőkövesdre szerződött.

Ma vált hivatalossá, hogy a felcsútiaknál három esztendőt töltő edző a másodosztályú Mezőkövesdnél folytatja pályafutását.

Az mse-zsory.hu beszámolója szerint a klub egy plusz két éves szerződést kötött a szakemberrel. Hagyacki József, a klub ügyvezetője elmondta, az új szakvezetőtől azt várják, hogy a csapat a következő szezonban az NB II-es bajnokság élmezőnyében végezzen, s a szurkolókat élvezetes játékkal szórakoztassa. 

Benczés Miklós kiemelte, a Diósgyőr és a Puskás Akadémia után a Mezőkövesd-Zsóry együttesét is szeretné az élvonalba juttatni.

„A következő időszakban a cél a csapat megerősítése lesz. Az első osztály átszervezése miatt sok játékos szabadul föl, emiatt az osztály színvonalának további javulása várható. A szakember a csapatépítésen túl a klubépítésben is részt vesz majd. A Mezőkövesd június tizennyolcadikán kezdi a felkészülést a következő szezonra” – olvasható a kövesdiek hivatalos honlapján.

2020.02.22 20:55:44

Labdarúgó NB II P. Gy., F. B.

Legyőzte a Vasas a Barcikát • A Szolnok a Siófok, míg a Budaörs a Haladás ellen mentett pontot • Otthon kapott ki az ETO.

2020.02.13 20:27:59

Labdarúgó NB II CSILLAG PÉTER

Helle Maximiliant az irodalom klasszikusai fordították a futball felé, a dorogi stadionban fejtette meg kávéházi hősei titkát.

2020.02.09 13:32:27

Labdarúgó NB II F. B.

A végén mentett pontot a Szpari és a Barcika • A Magasföldi-show ellenére nyert a Siófok • Győzött a Budafok.

2020.02.01 19:58:11

Labdarúgó NB II P. Gy.

Bravúros siófoki diadal Gyirmóton • Prosser duplájával győzött az MTK • Döntetlent hozott a Budafok és a Csákvár fővárosi csatája.