Portugália: korábbi edzője dicséri Nagy Ádámot

Vágólapra másolva!
2016.06.20. 20:52
Korábbi portugál edzője szerint Nagy Ádám már fiatalon intelligens, kiváló technikájú labdarúgó volt.

Nagy Ádám nem csöppenne teljesen idegen környezetbe, ha a Benfica szerződtetné, hiszen 17 évesen már eltöltött egy évet Portugáliában.ha a Benfica szerződtetné, hiszen 17 évesen már eltöltött egy évet Portugáliában.

A jelenleg a magyar válogatottal az Európa-bajnokságon vitézkedő középpályás a 2012–2013-as szezonban a VisionPro Sports Institute (VSI) akadémiáján pallérozódott, ahol egyből jó benyomást tett edzőire.

„A kezdetektől intelligens játékos benyomását keltette, aki mindkét lábát jól használja. Nagyszerű barátságban volt a labdával” – emlékezett vissza a cmjornal.xl.pt hasábjain a Ferencváros 21 éves középpályására korábbi portugál edzője, Acácio Santos, aki televíziós kommentátorként is dolgozik.

Az egyetlen problémát Nagy Ádám gyenge fizikuma jelentette, talán emiatt kerülte el a nagy portugál klubok játékosmegfigyelőinek figyelmét – jegyzik meg a portugál portálon.

„Kitűnő játékos és tanuló. Lenyűgöző az Európa-bajnokságon, nagyon jó ott látni” – mondta róla Rui Correia, a VSI korábbi kapusedzője.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik