PMFC: nagy egója miatt száműzték, de pénzt akarnak érte

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.02.03. 14:32
null
Mohl Dávid Pécsen másfél szezon alatt 40 bajnokin hat gólt szerzett (Fotó: NS-archív)
Továbbra is bizonytalan a 29 éves bal oldali védő, Mohl Dávid sorsa a labdarúgó NB I-ben szereplő PMFC-nél. A futballistára nem számít a szakmai stáb, de csak pénzért engednék el.

 

Mint arról korábban már beszámoltunk, Pölöskey Péterhez hasonlóan Mohl Dávidra sem számít Robert Jarni vezetőedző, így távozhat a pécsi klubtól. Azaz távozhat, ha akad olyan kérő, amelyik pénzt sem sajnálna a védőként és középpályásként is bevethető bal lábas játékosért, aki jelenleg nem is edzhet együtt a baranyaiakkal.

„Nem érzem korrektnek ezt az eljárást, amelyet velem csinálnak Pécsen. Olyan előfordul, hogy valakire nem számít a szakmai stáb, de akkor vagy elengedik, vagy legalább hagyják edzeni a csapattal addig, amíg nem talál magának másikat” – nyilatkozta a Nemzeti Sport Online megkeresésére a futballista.

A PMFC gyengén szerepelt az ősszel, Mohl 14 bajnokin két gólt és egy gólpasszt jegyzett, elmondása szerint nem a teljesítménye miatt nem számítanak rá.

„A száműzetésemre az volt az indok, hogy túlságosan nagy az egóm. Nem hiszem, hogy az egészségesnél nagyobb lenne az önbizalmam, morálromboló sem vagyok. Ha így lenne, nem férnék meg egy öltözőben sem. Többször is beszéltem a PMFC ügyvezetőjével, Győri Jánossal, de nem tágítanak, pénzt szeretnének értem. Ezzel csak az a baj, hogy Magyarországon ritkán fizetnek valakiért pénzt a csapatok, főleg nem olyanért, aki a harminchoz közeledik” – tette hozzá a korábban Kecskemétről érkező játékos.

Korábban már közöltük, hogy Mohl Dávid iránt több klub is érdeklődött – a Haladásról a játékos is hallott, de hivatalosan nem értesítették erről.

„Az igazság az, hogy most úgy érzem magam, mint a húspiacon. A Haladás állítólag érdeklődött a klubomnál, és még pénzt is áldoznának értem, de engem senki nem kérdezett meg, mit szeretnék" – beszélt a bizonytalan jövőjéről a 29 éves Mohl.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A PÉCSI MFC-NÉL
Érkezők: Dimitar Makriev (bolgár, szabadon igazolható volt – legutóbb South China, Hongkong), Mario Tadejevic (horvát, szabadon igazolható volt), Ivor Weitzer (horvát, NK Zadar – Horvátország)
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:

Az utánpótlásból felkerültek:
Horvát Gábor
Kiszemeltek: Branko Ojdanic (bosnyák-horvát, szabadon igazolható)

Távozók: Gránicz Patrik (szabadon igazolható), Lantos Levente (Kozármisleny), Wittrédi Dávid (DVSC, szabadon igazolható volt)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatértek klubjukhoz:

Távozhatnak: Balogh Béla (érdeklődnek iránta: DVTK), Mohl Dávid (érdeklődnek iránta: Haladás), Pölöskey Péter, Gránicz Patrik, Beke Péter (mindkettő kölcsönbe)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik