Haladás: még képben - bajnok igazolhat Szombathelyre

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.01.06. 14:13
A Nemzeti Sport Online több forrásból is úgy értesült, hogy a PMFC-nél decemberben szabadlistára kerülő, a DVSC-vel 2010-ben bajnokságot nyerő Mohl Dávid továbbra is szerepel a Haladás kiszemeltjei között.

Korábban már közöltük, hogy a Pécsről jó eséllyel távozó Mohl Dávid iránt több klub is érdeklődik. A védőt hírbe hozták a Nyíregyházával és a Haladással is.

A Nemzeti Sport Online úgy értesült, hogy a nyíregyházi vonal nem él, de Szombathelyen továbbra is szívesen látnák a középpályán és a védelemben is bevethető 29 éves játékost.

Mohl korábban játszott Fehérváron, Debrecenben és Kecskeméten, és a Pécset leszámítva mindegyik csapatával nyert már címet, volt bajnok, Ligakupa-győztes, Magyar Kupa-győztes és Szuperkupa-győztes is.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A HALADÁSNÁL
Érkezők:
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:

Az utánpótlásból felkerültek:
Kiszemeltek: Raffaele Alcibiade (olasz, Bp. Honvéd), Laurentiu Branescu (román, a Juventus és a Virtus Lanciano közös tulajdona – Olaszország), Andrea Mancini (olasz, Bp. Honvéd, szabadon igazolható), Mohl Dávid (PMFC), Nagy Patrik (SV Seligenporten – Németország)
Távozók:
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatértek klubjukhoz:
Távozhatnak: Dvorschák Gábor (érdeklődnek iránta: Mezőkövesd), Gyűrű László (lejár a szerződése), Radó András (érdeklődnek iránta: külföld), Skriba Máté (Veszprém után ZTE?), Szakály Attila (érdeklődnek iránta: Mezőkövesd, ZTE), Zamostny Balázs (érdeklődnek iránta: Mezőkövesd)

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik