PMFC: Jarni az izlandi kettőből érkező szélsőt tesztel

Vágólapra másolva!
2015.01.27. 21:35
Hétfő óta próbajátékon teszteli a Pécsi MFC labdarúgócsapata a horvát Juraj Grizeljt. A 28 éves, legutóbb az izlandi második ligában szereplő Grindavíkban szereplő szélső a Siófok elleni felkészülési mérkőzésen pályára lép a tervek szerint.

„Egy támadót még szeretnénk igazolni. Grizelj több poszton is bevethető, szerdán kiderül, meg tudja-e győzni a szakmai stábot” – nyilatkozta a bama.hu-nak Győri János, a PMFC ügyvezetője.bama.hu-nak Győri János, a PMFC ügyvezetője.

A regionális portál arról is beszámolt, hogy ugyan felröppentek a hírek Tomislav Havojic Pécsre igazolásáról, ám a Ferencváros légiósa egészen biztosan nem szerződik a PMFC-hez.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A PÉCSI MFC-NÉL
Érkezők: Dimitar Makriev (bolgár, szabadon igazolható – legutóbb South China, Hongkong), Mario Tadejevic (horvát, szabadon igazolható), Ivor Weitzer (horvát, NK Zadar – Horvátország)
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:

Az utánpótlásból felkerültek:
Horvát Gábor
Kiszemeltek: Branko Ojdanic (bosnyák-horvát, szabadon igazolható), Juraj Grizelj (horvát, szabadon igazolható, legutóbb Grindavík – Izland)

Távozók: Gránicz Patrik (szabadon igazolható), Lantos Levente (Kozármisleny), Wittrédi Dávid (DVSC, szabadon igazolható)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatértek klubjukhoz:

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik