Pintér Attila nagyon szurkol a Debrecennek

Vágólapra másolva!
2010.09.11. 08:18
null
A DVSC a tegnapi győri vereséget követően jövő héten az Európa-ligában javíthat (Fotó: Szabó Miklós)
A DVSC labdarúgócsapatának klubmenedzsere, Herczeg András szerint az okozta csapata tegnapi 3–0-s győri vereségét, hogy emberhátrányban, a hazaiak vezetésénél is támadni akart. A győriek vezetőedzője, Pintér Attila úgy látja: döntőnek bizonyult, hogy együttese a széleket szigorúan lezárta, Koltai Tamás és a brazil Ceolin révén pedig meg tudták szervezni a támadásokat. A szakember ugyanakkor hozzátette, nagyon szurkol a DVSC-nek, hogy minél jobban szerepeljen az Európa-ligában. 

„Mindenekelőtt gratulálnom kell a Győrnek, kifejezetten jól játszó csapattól kaptunk ki. Sajnos nagyon korán hátrányba kerültünk egy furcsa gól miatt, ezért később változtatni akartunk, de már sohasem tudjuk meg, mire jutottunk volna, ha nincs a kiállítás" – nyilatkozta a Győr elleni 3–0-s tegnapi vereséget követő sajtótájékoztatón a DVSC klubmenedzsere, Herczeg András.

„Tíz emberrel is támadni, egyenlíteni, aztán fordítani akartunk, de nem jártunk sikerrel. Őrizhettük volna az egygólos hátrányt, ha védekezünk, ám mi kockáztattunk, így törvényszerű volt, hogy kinyíltunk, az ETO pedig van olyan jó csapat, hogy a kínálkozó lehetőségeivel élni tudjon" – tette hozzá a Farkas II Balázs piros lapja miatt a 43. perctől emberhátrányban játszó DVSC szakvezetője, aki a kiállítás jogosságát illetően nem foglalt állást.

„Jó csapatot sikerült legyőzni és a három pont ezúttal rendkívül fontos volt nekünk – mondta a Debrecen elleni találkozó után a győriek vezetőedzője, Pintér Attila. – Az Európa-liga-meccsek, illetve több játékos sérülése miatt nem úgy rajtoltunk, ahogy szerettünk volna, ezért kulcsfontosságú volt számunkra ez a mérkőzés. Szerencsére a játékosok átérezték a felelősség súlyát."

„Jól ismerjük a Debrecent, tudtuk, hogy a mélységből érkező játékosok sok zavart keltenek, ezért szigorúan lezártuk a széleket, és az volt a tervünk, hogy Ceolin és Koltai Tamás szervezze a támadásokat. Szerencsére bejött ez az elképzelés. Ettől még nagyon szurkolok Herczeg András csapatának, hogy sikeresen szerepeljen az Európa-ligában, ez az együttes rengeteget tett azért, hogy a magyar futballt képviselje a nemzetközi kupákban" – fogalmazott a győri szakvezető.

Mint ismeretes, a DVSC szeptember 16-án a Puskás-stadionban az ukrán Metaliszt Harkiv ellen kezdi meg szereplését az Európa-liga I-csoportjában.

EMLÉKEZTETŐ
 LABDARÚGÓ NB I, 6. FORDULÓ
Győri ETO FC–DVSC-TEVA 3–0 (Koltai 6., 67., Alekszidze 88.)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik