Nyíregyháza: Márton Gábor jelölt a szakvezetői posztra

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.06.12. 13:16
Korábban már beszámoltunk róla, hogy a labdarúgó NB I-ben szereplő Nyíregyháza új vezetőedzőt keres, miután az eddigi szakvezető, Lucsánszky Tamás klubigazgatóvá lépett elő.

A korábbi vezetőedzőt, Lucsánszky Tamást a múlt héten nevezték ki klubigazgatónak az NB I-ben újonc Nyíregyházánál. Az ő feladata többek között a csapat új szakvezetőjének megtalálása.

A Nemzeti Sport értesülései szerint a klub első számú jelöltje a korábban Dunaújvárosban és Zalaegerszegen is szóba kerülő Márton Gábor.

Márton az előző szezonban Lőrincz Emil mellett Pécsen dolgozott, még egyéves szerződés köti a PMFC-hez, de a szezon közben anyagi jellegű nézeteltérése támadt a klubbal, ebben az ügyben a Magyar Labdarúgó-szövetséghez (MLSZ) fordult. Ezek után nem lenne meglepő, ha távozna, feltéve ha sikerül megegyeznie az elválásról a pécsi vezetőkkel.

Mártonnak ugyan nincs az NB I-es vezetőedzői kinevezéshez szükséges pro licence, de ahogy Pécsen Lőrincz Emil, úgy Nyíregyházán a már említett Lucsánszky Tamás biztosíthatja a szükséges végzettséget, hiszen a klubigazgatónak van pro licence, és az elegendő, ha a stábban egyvalakinek megvan a szükséges dokumentuma.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik