Pápa: Szilágyi holnap csatlakozik, Arszics ügye még nem dőlt el

Vágólapra másolva!
2012.02.02. 15:27
Címkék
Mint ismeretes, tegnap a DVSC-Teva bejelentette, hogy támadóját, Szilágyi Pétert kölcsönadta a Lombard FC-nek. A csatár holnap csatlakozik a pápai csapathoz.

„A játékoskeretben annyi változás történt, hogy megállapodtunk Szilágyi Péter kölcsönvételéről a Debrecennel. Ő holnap csatlakozik hozzánk. Ahogy már korábban is elmondtam, szükségünk lenne csatárra, belső védőre és egy ballábas támadó középpályásra is, ezért a héten még várunk próbajátékosokat. A múlt héten tesztelt Lazar Arszics már nincs nálunk, de az ő ügye még nem zárult le” – nyilatkozta a Nemzeti Sport Online kérdésére Szemán György, a Lombard FC klubigazgatója.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A LOMBARD FC-NÉL
Érkezett: Balogh Balázs (KuPS Kuopio – Finnország), Tóth Bence (Ferencváros), Antonio Inutile (finn, Vaasan Palloseura – Finnország), Szilágyi Péter (DVSC-Teva – kölcsönbe)
Távozik/szabadon igazolható: Ferenczi István (Gyirmót), Giorgi Ganugrava, Lasa Totadze (mindkettő grúz, Győri ETO – kölcsönből vissza), Varga Gábor (Vasas), Vadims Zulevs (lett, ?), Sander Puri (észt, Lárisza – kölcsönből vissza), Germán Tamás (?)
Akivel tárgyalnak: Lazar Arszics (szerb, Vasas)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik