Paks: Vayer sérült, de Bartha és Könyves is bevethető

Vágólapra másolva!
2013.04.25. 18:04
Tomiszlav Szivics, a labdarúgó NB I-ben szereplő MVM Paks vezetőedzője szerint kicsit könnyebb a helyzete azzal, hogy ismét számíthat több olyan játékosára is a péntek esti Győri ETO elleni bajnokin, akik eltiltás vagy sérülés miatt nem álltak rendelkezésére. Bár sem a szakvezető, sem a Paks nem tudott még nyerni a jelenlegi listavezető otthonában, bíznak a bravúrban.

„Már jobb a helyzetünk, Szabó János és Fiola Attila visszajön. Arra is van esély, hogy Bartha László is a keretben lesz. Könyves Norbert is egyre jobban érzi magát egy kisebb sérülést követően. Tehát egy kicsit javul a helyzet. Ugyanakkor ismét van, aki nem lehet ott, Vayer Gábor sérülés miatt kimarad" – nyilatkozott Tomiszlav Szivics vezetőedző a paksifc.hu-nak.Tomiszlav Szivics vezetőedző a paksifc.hu-nak.

A Paks soron következő (péntek esti) ellenfele a listavezető Győri ETO, amely kedden a Kecskeméti TE otthonában elvesztette 22 mérkőzés óta tartó veretlenségét a bajnokságban.

„Egész biztos, hogy javítani akarnak, és ezért még az eddiginél is jobban összeszedik magukat. Bajnokok szeretnének lenni, és ezért, főleg hazai pályán, nem szabad hibázniuk. Az is biztos, hogy ebből sokat tanultak, mint ahogy mi is a Videoton elleni mérkőzésünkből. Az a szomorú, hogy eddig még sem én, sem a Paks nem tudott nyerni Győrben. De hátha megtörik a jég" – tette hozzá Szivics.

NB I, 25. FORDULÓ – PROGRAM, JÁTÉKVEZETŐK, TV-S KÖZVETÍTÉSEK
Időpont Mérkőzés Játékvezető
Április 26., péntek
17.00 KTE-Phoenix Mecano–Eger (Tv: Sport1) Radványi Ádám
19.00 Győri ETO–MVM Paks (Tv: Sport1) Iványi Zoltán
Április 27., szombat
14.00 MTK–Diósgyőri VTK (Tv: M1)
Vad II István
16.00 Lombard Pápa–Újpest (Tv: Sport1)
Oláh Gábor
16.00 Kaposvár–Haladás
Németh Ádám
18.30 DVSC-Teva–Siófok (Tv: Sport1)
Bognár Tamás
Április 28., vasárnap
16.30 Ferencváros–Videoton (Tv: M1)
Kassai Viktor
18.30 Pécsi MFC–Bp. Honvéd (Tv: Sport2)
Solymosi Péter
TABELLA GÓLLÖVŐLISTA, JÁTÉKOSSTATISZTIKÁKMENETREND EREDMÉNYEK
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik