nemzetisport.hu 2017.12.05 08:58 Frissítve: 2017.12.05 08:58

NS Panaszláda: miért nem olvasható a szám, a felirat az újpestiek mezén?

Aktuális, sőt kényes ügy, érdekes – egy-egy tudósítás, rövid beszámoló kereteit szétfeszítő – felvetés, vélemény, vita, azaz minden olyan téma, amely foglalkoztatja a sportért rajongókat, bekerül a Nemzeti Sport nem napi rendszerességgel jelentkező rovatába. A válasz reményében mi minden kritikát, panaszt, észrevételt továbbítunk annak, akit illet.

 

Ezúttal az Újpest FC vezetőségét kerestük meg egy olyan jelenség miatt, amely sok szurkolót zavar olyankor, amikor egyáltalán lehetnek nézők az Újpest mérkőzésein: a csapat első számú mezén található aranyszínű számokat és betűket ugyanis a lelátóról szinte képtelenség kiolvasni, úgy beleolvadnak a lila és fehér sávokba.

„Klubunk folyamatosan igyekszik mindenféle újításban élen járni, törekszünk rá, hogy mindent javítsunk, fejlesszünk, modernizáljunk, amit a futball keretein belül lehetséges – tolmácsolja megkeresésünkre a klubvezetőség szavait Méhes Tamás, az Újpest FC kommunikációs vezetője. – Néha azonban sajnos belefutunk olyan hibákba, amelyeknek a kijavítására ugyanolyan energiákat mozgatunk meg, mint a reform kitalálása és megvalósítására. Többen is jelezték már, hogy zavaróak a legújabb mezen található feliratok, így már lépéseket is tettünk azért, hogy ez mielőbb változzon.”

A Nemzeti Sport digitális formában - az e-újságért kattintson ide!

2018.02.20 22:08:10

Labdarúgó NB I THURY GÁBOR

ALAPVONAL. Azért pedig ne kelljen már elnézést kérni – pontosabban a tényektől elvonatkoztatni –, ha egyes történések kapcsán bele-belebotlunk a honi futball történetének legsötétebb fejezeteibe, s ennek kapcsán megírjuk valakiről az igazat.

2018.02.20 17:55:09

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

A Debrecen otthon kapott ki, s került nehéz helyzetbe • Az Újpest és a Paks meccse elmaradt.

2018.02.19 23:18:11

Labdarúgó NB I P. K.

NB I-ES TAVASZVÁRÓ I. Ez az igazi Haladás? 11 mérkőzés óta veretlen a Hipp-csapat.

2018.02.18 23:16:53

Labdarúgó NB I DLUSZTUS IMRE

ALAPVONAL. A grund attól attól volt igazán hatékony, hogy az önfeledten, szeretetből játszó, így speciális játékintelligenciát és kiváló erőnlétet szerző gyerekek mellett, mögött állt egy mester, egy édesapa, aki tudott futballozni, netán maga is edző volt.

2018.02.17 12:51:38

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

A zöld-fehérek hazai pályán már három góllal vezettek a Domzale ellen, de a végén kétszer is betaláltak a szlovénok.