NS: miért kell a Honvédnak a volt Juve-labdarúgó? – vasárnap

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.08.27. 23:40
Címkék
A Nemzeti Sport vasárnapi számából ajánljuk.

Fogadjunk, hogy pár nappal ezelőttig nem is gondoltak Davide Lanzafaméra, akire Marco Rossi ennél sokkal gyakrabban gondolt: elemzésünkből kiderül, hogy miért van szüksége a Honvédnak az egykori Juventus-játékosra.
Fogadjunk, hogy pár nappal ezelőttig nem is gondoltak Davide Lanzafaméra, akire Marco Rossi ennél sokkal gyakrabban gondolt: elemzésünkből kiderül, hogy miért van szüksége a Honvédnak az egykori Juventus-játékosra.

Ha Novothny Soma Gazdálkodj okosan!-t játszana, most felvehetné a négyezer forintot a Takarékpénztártól, mert nyár végére visszalépett a Start mezőre: eldőlt, hogy a Diósgyőr legutóbbi házi gólkirályaként a Diósgyőrben folytatja. Elmeséli kálváriáját, kellemes nápolyi emlékeit, és azt is, hogyan fogadták régi-új klubjában.

Külföldi fociparádénk is van: minden, amit a nagy bajnokságok mérkőzéseiről tudni kell!

Új edzővel vágnak neki az új szezonnak a váci női kézisek, és Szilágyi Zoltánnak is új a szerep, hiszen korábban csak férficsapatnál dolgozott. Németh András szakmai igazgatóra és rutinjára mindenesetre számíthat – elvégre részben tanulni ment a Duna partjára.

Még nem engedtük el Riót és az olimpiát, és így van ezzel a vízilabdázó Gangl Edina, az öttusázó Marosi Ádám és a tollaslabdázó Sárosi Laura is: mindannyian elmondják, miért tekintenek vissza kisebb-nagyobb szomorúsággal a játékokra, és mit terveznek a jövőben, ha már elmaradtak saját várakozásaiktól is.

Száguldó cirkusz, száguldó riporter: Zsoldos Barna most Spa-Francorchamps aszfaltjáról jelentkezik, amelyet – mármint képletesen értve – elleptek a hollandok, hogy kiszurkolják Max Verstappen vasárnapi futamgyőzelmét. Mindehhez még Nico Rosbergnek azért lesz egy-két szava.

Hétfőn rajtol a tenisz US Open, amely kapcsán most a férfimezőnyt jártuk körül, benne hosszú idő után egy főtáblás magyarral, Fucsovics Márton személyében. Elemzés.

Most az van, hogy vagy Optimus fővezér végzett kétszer is dobogón a Hungaroringen, vagy Kiss Norbert – ez is kiderül.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik