NS: gyászol a magyar futball; CR-t is csábítja a PSG – csütörtök

Vágólapra másolva!
2018.05.30. 23:43
A Nemzeti Sport csütörtöki számából ajánljuk.

Lőw Zsolt jelenleg a Balatonon nyaral, de nem felhőtlen a vakációja, hiszen egyelőre nem dőlt el, hol folytatja a pályafutását. Az RB Leipzig pályaedzőjével számos külföldi sportlap is foglalkozott a napokban, s szinte egységesen azt írták, hogy Thomas Tuchel segítője lesz a Paris SG gárdájánál. A magyar szakember azonban lapunknak megerősítette, hogy nincs még hivatalos döntés, amiben szerepe van a lipcsei klubnak is, hiszen nem szívesen engedné el. Hogy miként viseli a találgatásokat, a bizonytalanságot, arról is nyilatkozott Lőw Zsolt a Nemzeti Sportnak.
Lőw Zsolt
jelenleg a Balatonon nyaral, de nem felhőtlen a vakációja, hiszen egyelőre nem dőlt el, hol folytatja a pályafutását. Az RB Leipzig pályaedzőjével számos külföldi sportlap is foglalkozott a napokban, s szinte egységesen azt írták, hogy Thomas Tuchel segítője lesz a Paris SG gárdájánál. A magyar szakember azonban lapunknak megerősítette, hogy nincs még hivatalos döntés, amiben szerepe van a lipcsei klubnak is, hiszen nem szívesen engedné el. Hogy miként viseli a találgatásokat, a bizonytalanságot, arról is nyilatkozott Lőw Zsolt a Nemzeti Sportnak.

Az utolsó fordulóban dől el, melyik két együttes búcsúzik a labdarúgó NB I-től. Az érintett együttesek háza táján természetesen a szokásosnál is feszültebb ezekben a napokban a hangulat, és sokszor elhangzik, hogy a sorsdöntő csatára nem csupán szakmailag, hanem mentálisan is igyekeznek alaposan felkészíteni a futballistákat. A neves sportpszichológus, a korábban a Ferencvárosnál és a válogatottnál is dolgozó Nagy Sándor szerint azonban mindez porhintés. Ott, ahol csak az utolsó pillanatban kérik szakember segítségét, nem számíthatnak semmi jóra.

Merész András lesz a következő szezontól a Honvéd vízilabdacsapatának vezetőedzője. A korábbi női szövetségi kapitány 21 év után ül le újra élvonalbeli férfiegyüttes kispadjára. A szakember a szövetség sportszakmai igazgatójaként dolgozott a legutóbbi időben, s lapunknak elmondta, hogy erről a feladatköréről nem mond le klubtrénerként sem. Hogy milyen újításokra készül a legutóbbi bajnokságban hetedik helyen végző csapatnál, és kikre számít a játékosok közül, elolvashatják cikkünkben.

Munkatársunk Párizsból számol be az idei Roland Garros történéseiről, és Babos Tímea, illetve Kristina Mladenovic páros mérkőzése alatt felfedezte a nézőtéren Nick Kyrgiost. Az ausztrál teniszező most sem hazudtolta meg önmagát, meglehetősen mogorván viselkedett a rajongóival, és lapunknak is csak néhány szóban válaszolt, interjút adni nem akart. Hogy miért is bukkant fel a nők meccsén, kiderül riportunkból.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik