NS: Gomes alatt inog a pad, Supkának milliókkal tartozik a Pécs - csütörtök

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.04.02. 23:57
A Nemzeti Sport csütörtöki számából ajánljuk:
• A Real Madrid nem csupán 3–0-­s győzelemmel állt bosszút a tavalyi elődöntőben őt kiejtő Borussia Dortmundon (ezzel alighanem formalitássá téve a visszavágót), de Cristiano Ronaldo belőtte idei 14. BL­gólját, és a vonatkozó listán beállította Lionel Messi rekordját.

• Már csak egy nap az Újpest–Ferencváros derbiig. A Megyeri úton tudják, hogy kulcsfontosságú lehet Leonardo kikapcsolása, más kérdés, hogy nem elég az elhatározás, ehhez a Fradi braziljának is lesz még néhány szava.

• Szélesi Zoltán története nem ért véget azzal, hogy hosszú idő után visszakerült az Újpestbe, most éppen kitették a csapatból, nincs szerződése, és a Megyeri úti sporttelepre sem engedik be. A folytatás a jogászoké…

• Az ügyvédek Pécsen sem unatkoznak, itt Supka Attila várja hiába a neki járó 11 millió forintot. Végrehajtás indul a futball kft. ellen, ami a pécsiek jövendő licenckérelmére is kihatása lehet.

• José Gomes alatt inog a kispad, de a Ligakupában négy közé jutott a Videoton.

• A Dab.Docler kupagyőztes jégkorongozóinak svéd sikeredzője, Stephan Lundh még nem döntötte el, marad­-e hazánkban – de Szűcs Andrásnak adott exkluzív interjújában elárulta, hogy nem tartja elképzelhetetlennek azt sem, hogy a jövőben a válogatottat is segítse a munkájával.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik