NS: Futball után foci; rakétával lőttek Megyeriékre - szombat

Vágólapra másolva!
2015.02.27. 23:55
A Nemzeti Sport szombati számából ajánljuk.

Kibekkeltük, újraindult a magyar labdarúgó NB I – avagy a Bajnokok Ligája és az Európa-liga, az európai csúcsfutball után megérkezett a magyar foci. Nyitányként az MTK 314 néző előtt legyűrte a Paksot.Kibekkeltük, újraindult a magyar labdarúgó NB I – avagy a Bajnokok Ligája és az Európa-liga, az európai csúcsfutball után megérkezett a magyar foci. Nyitányként az MTK 314 néző előtt legyűrte a Paksot.

A Videoton a rajt előtti finisben rutinos holland Eredivisie-védőt igazolt: a jó nevű Kees Luijckx szerződött Fehérvárra.

Terjék Lajos jó évtizede tűnt el a magyar futballból: Cipruson él és játszik, Sinkovics Gábornak azt is elárulta, hogy tehetséges volt, de hiányzott az esze és az intelligenciája ahhoz, hogy nagyobb karriert fusson be.

Megyeri Balázs viszont meglepően nyugodtan osztotta meg Borsi Gergellyel nem mindennapos görögországi tapasztalatait: legutóbb rakétákkal lőtték őket a szurkolók...

A legnagyobb német rangadó, a szombati Dortmund–Schalke előtt meglepő módon nyugodtak a rendvédelmi szervek, a két csapatban több a sérült, mint amennyi várhatóan az utcán és a lelátón lesz.

Susann Müller egyre jobb formában, a Győr német átlövőjének lassan helyre áll az önbizalma, márpedig ha így lesz, retteghetnek az ellenfelek. Például szombaton a Larvik, amely ellen a BL-csoportelsőség a tét.

A barcelonai F1-es teszten a Mercedes olyan kvalitásokat mutat, hogy Zsoldos Barna szerint kár is megrendezni az idei világbajnoki sorozatot...

...

Hosszabbítás mellékletünkben Pietsch Tibor írásából egyebek mellett kiderül, hogy Székelyföld is csatlakozott a Független Labdarúgó-szövetségek Konföderációjához, így részt vehet a Man-szigeten és Londonban rendezendő kontinenstornán. Okszitánia, Padánia, a Nizzai grófság, Észak-Ciprus, Man-sziget, Hegyi-Karabah, Abházia, aFrankföld, Dél-Oszétia, Monaco és a Cigányválogatott társaságában...

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik