HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2016.09.11 14:56 Frissítve: 2016.09.11 16:25

NB II: A Kisvárda ellen az összes klub élete meccsét játssza – Gosztonyi

A labdarúgó NB II-ben szereplő Kisvárdához Lengyelországból hazatérő Gosztonyi András a klub honlapjának elmondta, nehéz meccsre számít a SZEOL ellen, mert a Kisvárda ellen minden csapat az élete meccsét játssza.

HIRDETÉS

 

„Lengyelországban még másfél éves szerződésem volt. Szerettem volna játszani, de az edző megmondta, nem számít rám, illetve lerakott volna a második számú csapathoz. Ennek hatására kértem a szerződésem felbontását, hogy keresni tudjak magamnak másik csapatot, ahol játszhatok. Lett volna több lehetőségem, de úgy gondolom, a megfelelő döntést hoztuk meg a menedzsereimmel és a párommal” – kezdte a kisvardafc.hu-nak adott nyilatkozatában Gosztonyi András.

A szélső elmondása szerint eddig minden pozitív, amit a városban tapasztaltak, ellenfélként már lépett pályára Kisvárdán, és a keretet is ismeri.

Gosztonyi hozzátette, még nincs topformában, de szeretne minél többet játszani.

„A Magyar Kupában lehet lépegetni előre, a bajnokságban is van harmincnyolc meccs, ami rengeteg. Talán sosem játszottam még ennyit. Ebből már lement hét, de a fent maradó mérkőzésekből minél többször akarok pályára lépni.”

A futballista játékengedélye megérkezett, így a SZEOL elleni meccsen már pályára is léphet. S hogy milyen mérkőzésre számít?

„Úgy gondolom, a Kisvárda – és van még három-négy csapat –, amely ellen az összes klub élete meccsét játssza. Nehéz mérkőzésre számítok. Nincs egy könnyű egy sem. Egy kicsit előre szaladva, jövő szerdán jön a Cigánd, ellene is nehéz lesz futballozni, csakúgy, mint a Szeged ellen, ahol a pálya sem ideális. Mindenféleképpen nyerni szeretnénk, ez nem kérdés. Célunk minél hamarabb gólt szerezni. Csakis a három pont elfogadható” – felelte Gosztonyi.

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.11.16 23:47:28

Labdarúgó NB I MALONYAI PÉTER

ALAPVONAL. „Kommentre” kész volt a drukker – fél évszázaddal ezelőtt is. A Népsport pedig vette a bátorságot, s 1968 novemberében meghirdette: „Szerkesszen velünk!”

2018.11.14 18:28:49

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Aláírták az üzemeltetési szerződést, extra programokkal várják a szurkolókat az új stadionban.

2018.11.13 22:04:30

Labdarúgó NB I THURY GÁBOR

NS-VÉLEMÉNY. Megerősítették az izomzatot, hogy átvegye a szalagok szerepét.

2018.11.13 12:04:43

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Rózsa Dániel 2016-ban Djuricin 11-esét is kifogta. A Vidi mintha nem ugyanaz a csapat lenne a kupameccsek után.

2018.11.12 10:25:38

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

A Vidi-edző szerint az alapemberek hiánya nem lehet kifogás. A 14. forduló mestermérlegei.

HIRDETÉS
HIRDETÉS