nemzetisport.hu 2016.09.11 14:56 Frissítve: 2016.09.11 16:25

NB II: A Kisvárda ellen az összes klub élete meccsét játssza – Gosztonyi

A labdarúgó NB II-ben szereplő Kisvárdához Lengyelországból hazatérő Gosztonyi András a klub honlapjának elmondta, nehéz meccsre számít a SZEOL ellen, mert a Kisvárda ellen minden csapat az élete meccsét játssza.

 

„Lengyelországban még másfél éves szerződésem volt. Szerettem volna játszani, de az edző megmondta, nem számít rám, illetve lerakott volna a második számú csapathoz. Ennek hatására kértem a szerződésem felbontását, hogy keresni tudjak magamnak másik csapatot, ahol játszhatok. Lett volna több lehetőségem, de úgy gondolom, a megfelelő döntést hoztuk meg a menedzsereimmel és a párommal” – kezdte a kisvardafc.hu-nak adott nyilatkozatában Gosztonyi András.

A szélső elmondása szerint eddig minden pozitív, amit a városban tapasztaltak, ellenfélként már lépett pályára Kisvárdán, és a keretet is ismeri.

Gosztonyi hozzátette, még nincs topformában, de szeretne minél többet játszani.

„A Magyar Kupában lehet lépegetni előre, a bajnokságban is van harmincnyolc meccs, ami rengeteg. Talán sosem játszottam még ennyit. Ebből már lement hét, de a fent maradó mérkőzésekből minél többször akarok pályára lépni.”

A futballista játékengedélye megérkezett, így a SZEOL elleni meccsen már pályára is léphet. S hogy milyen mérkőzésre számít?

„Úgy gondolom, a Kisvárda – és van még három-négy csapat –, amely ellen az összes klub élete meccsét játssza. Nehéz mérkőzésre számítok. Nincs egy könnyű egy sem. Egy kicsit előre szaladva, jövő szerdán jön a Cigánd, ellene is nehéz lesz futballozni, csakúgy, mint a Szeged ellen, ahol a pálya sem ideális. Mindenféleképpen nyerni szeretnénk, ez nem kérdés. Célunk minél hamarabb gólt szerezni. Csakis a három pont elfogadható” – felelte Gosztonyi.

2019.06.25 09:41:36

Labdarúgó NB I SOMOGYI ZSOLT

A menedzserként dolgozó Schultz Levente az angol megfigyelő munkájáról is beszélt a Nemzeti Sportnak.

2019.06.24 22:03:58

Labdarúgó NB I N. PÁL JÓZSEF

ALAPVONAL. A szakmai mutatókon túl futballunk azt a tradícióhoz kötődő mentális-morális kiállását, közegét veszítette el ugyanis, ami az ő hozzáállásában fölvillan még.

2019.06.24 22:43:36

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

A Nemzeti Sport keddi számából ajánljuk.

2019.06.22 19:56:33

Labdarúgó NB I BORBOLA BENCE

„Méltóképpen emlékeztünk meg édesapámról. Szép délután, csodás hangulat, örültem, hogy ilyen sokan kijöttek a stadionba.”

2019.06.22 16:11:22

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Huszti Szabolcs tizenegyesből talált be, ám Bernard Berisha a második félidőben fordított.