HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2016.09.11 14:56 Frissítve: 2016.09.11 16:25

NB II: A Kisvárda ellen az összes klub élete meccsét játssza – Gosztonyi

A labdarúgó NB II-ben szereplő Kisvárdához Lengyelországból hazatérő Gosztonyi András a klub honlapjának elmondta, nehéz meccsre számít a SZEOL ellen, mert a Kisvárda ellen minden csapat az élete meccsét játssza.

HIRDETÉS

 

„Lengyelországban még másfél éves szerződésem volt. Szerettem volna játszani, de az edző megmondta, nem számít rám, illetve lerakott volna a második számú csapathoz. Ennek hatására kértem a szerződésem felbontását, hogy keresni tudjak magamnak másik csapatot, ahol játszhatok. Lett volna több lehetőségem, de úgy gondolom, a megfelelő döntést hoztuk meg a menedzsereimmel és a párommal” – kezdte a kisvardafc.hu-nak adott nyilatkozatában Gosztonyi András.

A szélső elmondása szerint eddig minden pozitív, amit a városban tapasztaltak, ellenfélként már lépett pályára Kisvárdán, és a keretet is ismeri.

Gosztonyi hozzátette, még nincs topformában, de szeretne minél többet játszani.

„A Magyar Kupában lehet lépegetni előre, a bajnokságban is van harmincnyolc meccs, ami rengeteg. Talán sosem játszottam még ennyit. Ebből már lement hét, de a fent maradó mérkőzésekből minél többször akarok pályára lépni.”

A futballista játékengedélye megérkezett, így a SZEOL elleni meccsen már pályára is léphet. S hogy milyen mérkőzésre számít?

„Úgy gondolom, a Kisvárda – és van még három-négy csapat –, amely ellen az összes klub élete meccsét játssza. Nehéz mérkőzésre számítok. Nincs egy könnyű egy sem. Egy kicsit előre szaladva, jövő szerdán jön a Cigánd, ellene is nehéz lesz futballozni, csakúgy, mint a Szeged ellen, ahol a pálya sem ideális. Mindenféleképpen nyerni szeretnénk, ez nem kérdés. Célunk minél hamarabb gólt szerezni. Csakis a három pont elfogadható” – felelte Gosztonyi.

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.09.23 12:41:30

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Hrabina Alex „kivédte a Vidi támadóinak a szemét”, ám a fehérváriak így is két góllal jobbnak bizonyultak.

2018.09.22 14:07:52

Labdarúgó NB I SOMOGYI ZSOLT, HATÁR DÁVID (közvetítés)

A Magyar Kupa főtáblájának első fordulójában kétgólos sikert aratott a Rebrov-csapat.

2018.09.22 08:55:20

Labdarúgó NB I PIETSCH TIBOR

Utoljára gyúlnak ki a fények a stadionban, amely Puskás Ferenc és Bozsik József otthona volt.

2018.09.21 23:32:59

Labdarúgó NB I CSERHÁTI ANDRÁS

NS-VÉLEMÉNY. Egy korszak zárul le a Honvéd történelmében.

2018.09.19 23:53:59

Labdarúgó NB I SINKOVICS GÁBOR

NS-VÉLEMÉNY. Egyetlen szakember képviseli Magyarországon az állandóságot.

HIRDETÉS
HIRDETÉS