nemzetisport.hu 2019.06.05 09:11 Frissítve: 2019.06.05 10:20

NB I: Sallói nem látja esélyét annak, hogy Böde a ZTE-hez igazol

Sallói István, a labdarúgó NB I-be frissen feljutó Zalaegerszeg sportigazgatója a nyári várható játékosmozgásról beszélt a zaol.hu-nak – a szakember szót ejtett többek között Böde Dánielről is.

 

„Farkas Balázsnak lejár a szerződése, neki nem adtunk ajánlatot, Aljosa Vojnovicnak pedig szintén most nyárig szól a megállapodása, vele annyiban más a helyzet, hogy egy hosszú sérülés után még nincs százszázalékos állapotban – mondta el Sallói István.Neki azt mondtuk, kezdje velünk a felkészülést és ha rendben lesz, akkor tárgyalunk a folytatásról, ám erre az ajánlatra még nem válaszolt.”

„Szemerédi Norbert megállapodása lejár, de vele kapcsolatban még nincs végleges döntés, ahogy a kölcsönből visszatérő Balázs Zsolt és Kónya Kornél esetében sincs. Horváth Krisztofert a télen a SPAL vette kölcsön, az olaszoknak opciós joguk van a végleges megvásárlására, vagyis a Zalaegerszegnek jelen állás szerint kapust, kapusokat mindenképpen igazolnia kell. A klub magyar labdarúgókkal is kapcsolatban áll, de külföldiekkel is” – árulta el a sportigazgató, aki Böde Dániellel kapcsolatban úgy fogalmazott, „nem látja esélyét annak”, hogy a támadó a játékosuk legyen.

„Olyan futballistákat akarunk hozni, akik erősítést jelentenek majd, mert igazi versenyhelyzetet akarunk teremteni. Tavaly óta háromszáz játékost figyeltünk, közülük nyolc-tíz olyan maradt fenn a rostán – hazaiak, illetve külföldiek –, akik közül szeretnénk kiválasztani az érkezőket. Öt-hat új labdarúgóval számolunk.” 

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A ZTE FC-NÉL
Érkezők:
Kölcsönbe érkezők: –
Kölcsönből visszatérők:

Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek: –
Kiszemeltek:
Távozók:
Kölcsönbe távozók:

Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Bolla Bendegúz (?, Fehérvár), Gergényi Bence (?, Budapest Honvéd-MFA), Novák Csanád (?, Mezőkövesd), Zöldesi Illés (Kisvárda)
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk:

2019.06.17 20:26:24

Labdarúgó NB I MALONYAI PÉTER

NS-VÉLEMÉNY. A futball első emberének rangja van a városban.

2019.06.17 16:21:23

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Tekintse át csapatonkénti bontásban a nyári edzőmeccsek és edzőtáborok tervezett menetrendjét!

2019.06.14 19:22:49

Labdarúgó NB I PIETSCH TIBOR

Hiányérzet van benne, de büszke rá, hogy a klubtörténet egyik legsikeresebb edzőjévé vált.

2019.06.15 17:10:10

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Isael az első félidőben, Szihnyevics a fordulás után talált be a szlovén csapat ellen.

2019.06.15 08:10:14

Labdarúgó NB I CSILLAG PÉTER

Both Józseffel vendégeskedtünk a volt szövetségi kapitánynál, akinek sportszerű levelet írt a korábbi rivális Ferencváros.