NB I: rossz hírek érkeztek a Paks védőjének sérüléséről

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.04.01. 17:53
Súlyos térdsérülést szenvedhetett az Újpest elleni NB I-es mérkőzésen Kulcsár Dávid, a Paks labdarúgócsapatának jobbhátvédje – adta hírül a tolnai klub hivatalos honlapja.

A 31 esztendős futballista a szombati, 2–0-s újpesti győzelemmel záruló találkozó 24. percében ütközött Lacina Traoréval, a lila-fehérek támadójával, majd lent maradt a gyepen, és hosszas ápolást követően sem tudta folytatni a játékot. A Paks hivatalos honlapjának szerkesztői a mérkőzés után két nappal Kulcsárnál érdeklődtek az állapotáról. 2–0-s újpesti győzelemmel záruló találkozó 24. percében ütközött Lacina Traoréval, a lila-fehérek támadójával, majd lent maradt a gyepen, és hosszas ápolást követően sem tudta folytatni a játékot. A Paks hivatalos honlapjának szerkesztői a mérkőzés után két nappal Kulcsárnál érdeklődtek az állapotáról.

„Vasárnap MRI-felvételt készítettek Budapesten, hétfőn pedig dr. Abkarovits Gézával konzultáltam, aki hat éve a másik lábamat is operálta. Bár a doki nem tudta kimozgatni a jobb térdem a helyéről, nagyon úgy fest, keresztszalag-szakadást szenvedtem. Sajnos mindenképpen bele kell nézni, fel kell nyitni, hiszen a képalkotói felvételek alapján valószínű, sérült a keresztszalagom” – mondta Kulcsár.

A paksi labdarúgó hozzátette, nem történt szabálytalanság, amikor Traoréval csatázott, pusztán rosszul ért talajt, miután elrúgta a labdát.

Kulcsár műtétjére még a héten sor kerülhet – írja a tolnai egyesület hivatalos honlapja.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik