NB I: Rossi vállalja a felelősséget, Artner büszke

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.04.13. 18:55
A Haladás hazai pályán 2–0-ra legyőzte a Budapest Honvédot a labdarúgó NB I 24. fordulójában. A kispestiek vezetőedzője, Marco Rossi vállalja a felelősséget a kezdőcsapat összeállításáért, és úgy érzi, több játékosa sincs megfelelő állapotban. Artner Tamás, a szombathelyi csapat trénere büszke tanítványaira.

„Nehéz megmagyarázni, ha egy játékos szemben áll a kapussal és nem tudja kihasználni a helyzetet. De a felelősség igazából az edzőé, ugyanis ő állítja össze a kezdőcsapatot. Több olyan játékosunk van, aki nincs megfelelő állapotban. A hátralévő mérkőzéseken a közönségünk kiszolgálása a legfontosabb, a szurkolók ennél többet érdemelnek, értük kell küzdenünk” – mondta Marco Rossi a találkozó után az M1 kamerái előtt.Marco Rossi a találkozó után az M1 kamerái előtt.

„Hetven percig szenzációsan játszottunk, mindkét csapat támadólag lépett fel, nagyon büszke vagyok csapatomra. A közönség is fantasztikus volt. Sajnálom, hogy a végén Honvéd két ziccert is ki tudott alakítani, ez nem volt benne a meccsben, de gratulálok mindenkinek, megérdemelten léptünk fel a harmadik helyre. A hozzáállásunk miatt reális a harmadik hely, de a játékosállományunk nem ezt predesztinálja” – értékelt a lefújás után Artner Tamás.

LABDARÚGÓ NB I, 24. FORDULÓ
IdőpontMérkőzés (Tv)Játékvezető
Április 11., péntek
19.00
Pécsi MFC–Újpest FC 0–0Iványi Zoltán
Április 12., szombat
14.00
Ferencváros–Puskás Akadémia FC 1–0
Erdős József
16.00Mezőkövesd–MVM-Paks 2–2
Farkas Ádám
16.00
Videoton–Lombard Pápa 2–2Németh Ádám
18.00Diósgyőri VTK–Kaposvári Rákóczi 1–0
Becséri Dániel
20.00MTK Budapest–Debreceni VSC-Teva 5–2Vad II István
Április 13., vasárnap
16.30Szombathelyi Haladás–Budapest Honvéd 2–0
Andó-Szabó Sándor
18.30
Győri ETO FC–KTE-Phoenix Mecano (Sport2)Solymosi Péter
TABELLA ♦ GÓLLÖVŐLISTA ♦ MENETREND ♦ EREDMÉNYEK

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik