NB I: Mondtam, aki nem fut, azt húsz perc után lehozom - Miriuta

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.11.30. 20:56
Miriuta Vasile az első félidő közepén lekapta a pályáról Leandro Martínezt, mert nem volt elégedett a teljesítményével, de biztos benne, hogy legközelebb többet fut majd a légiós. A Paksot irányító Csertői Aurél szerint reális döntetlen született a 2–2-re végződött Győri ETO–Paks bajnokin.

„A mérkőzés alapján reálisnak tartom az ikszet, mi sem játszottunk topformában, de szerencsére az ETO sem. A végén valóban nekünk kedvezett a szerencse, de ilyen gólokat azért mi sem szoktunk kapni. Nem kerekedett fölénk mezőnyben az ETO, ma egy ilyen ikszes meccs volt” – mondta Csertői Aurél, a Paks vezetőedzője, aki jól nyúlt bele a mérkőzésbe. Csertői Aurél, a Paks vezetőedzője, aki jól nyúlt bele a mérkőzésbe.

Hahn János ugyanis második labdaérintésével gólpasszt adott a szintén csereként pályára lépő, első labdához érésével kapuba fejelő Simon Andrásnak.

„Kellett a szerencse, amikor így cserél az edző, azt mondják, hogy milyen jól cserél. Ma ezt így adta a sors, ezek szerint jó csere volt.”

A vezetőedzőként első győri meccsén kispadon ülő Miriuta Vasile szerint jól játszott a csapata.

„Vannak pozitív érzéseim, a csapat nagyon jól játszott, nagyon jól küzdött, sajnálom a kilencvenkettedik percben kapott gólt, ez benne van a fociban. Nem lesz itt semmi baj, egyre jobbak leszünk. Megmondtam, hogy, aki nem teszi oda magát, nem fut, azt húsz perc után lehozom. Ezt is csináltam, biztos vagyok, hogy a következő meccsen majd a Leo kilencven percet futni fog" – mondta Miriuta.

Mint ismert, Leandro Martínezt a 28. percben lecserélte a győri szakvezető. Ezek szerint nem volt elégedett a (futó)teljesítményével.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik