NB I: Kaptunk egy nokedlit az MTK-tól - Csertői

Vágólapra másolva!
2015.02.27. 21:33
Csertői Aurél érthetően kissé idegesen nyilatkozott a Duna Tv-nek az MTK–Paks (3–1) bajnoki labdarúgó-mérkőzés után. A győztes mester, Garami József azt is elárulta, mit súgott Kanta Józsefnek, amikor lecserélte.

„Kaptunk egy nokedlit, onnan már nem tudtunk felállni – kezdte értékelését Csertői Aurél, a Paks vezetőedzője. – Az első félidőben akadtak helyzeteink, és ezt a meccset meg lehetett volna nyerni. Kissé nyomás alatt, helyenként jól futballoztunk, de az MTK is jó csapat. Be kellett volna rúgni a helyzeteinket, de bizonyos szituációkban rosszul döntöttünk. Ennél jobban kell játszanunk.”Csertői Aurél, a Paks vezetőedzője. – Az első félidőben akadtak helyzeteink, és ezt a meccset meg lehetett volna nyerni. Kissé nyomás alatt, helyenként jól futballoztunk, de az MTK is jó csapat. Be kellett volna rúgni a helyzeteinket, de bizonyos szituációkban rosszul döntöttünk. Ennél jobban kell játszanunk.”

„Az első félidőben meglepődtem, mert ezen a csúszós talajon nem tudtuk felvenni az ellenfelet – mondta Garami József, az MTK szakmai igazgatója. – A Paks képzett játékosokból áll, középpályásaik mozgékonyak, s nagyon jól futballoztak az első játékrészben. A második félidőben mi is alakítottunk ki helyzeteket, így nem érdemtelenül nyertük meg a mérkőzést. Jól játszott a Paks, de azért szép gólokat szereztünk. Kanta Józsinak odasúgtam a lecserélésénél, hogy „Nagyon szép volt Józsi". Megérdemelte, hogy megtapsolják.”

„Sok mindenben kell javulni. Nem játszottunk igazán jól, de örülök az eredménynek. Megküzdött érte a csapat.„

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik