NB I: Hasonlót képzel el az ember pályafutása első góljának – Szendrei

NAGY-PÁL TAMÁSNAGY-PÁL TAMÁS
Vágólapra másolva!
2020.06.01. 08:40
A Honvéd 25 percet emberhátrányban játszott, de 3–1-re győzött a Debrecen ellen a labdarúgó NB I 26. fordulójában. A végeredményt a 20 éves kispesti nevelés, Szendrei Norbert állította be, ez volt az első gólja a magyar élvonalban. Az NSO Tv stábja beszélgetett vele a mérkőzés után, illetve a két vezetőedző rendhagyó (a stadion gyepén tartott) sajtótájékoztatóját is megmutatjuk.

A Debrecen vezetőedzője, Vitelki Zoltán elmondta: szerették volna elkerülni a vereséget.

„Olyan pozícióban vagyunk, hogy minden pontot meg kell becsülnünk. Úgy láttam a csapaton, hogy ez működött is. A hazaiak szögletből szereztek vezetést, amikor először eljöttek a kapunkig. Ezzel nem az ő érdemüket akarom elvenni, csak nekünk kell sokkal jobban koncentrálnunk, és kihasználnunk azt a fölényt, amit ki tudunk alakítani.”

A Budapest Honvéd trénere, Pisont István szerint csapata fontos győzelmet aratott.

„Többet birtokolta a labdát a Debrecen, de a célt mi értük el, még ha több játékost el is vesztettünk a meccs közben, és magunknak ezzel kicsit megnehezítettük a végét. Örülök a három pontnak, jót tett a lelkünknek hosszú idő után.”

Szendrei Norbert szerezte a harmadik kispesti gólt, a 20 éves középpályás először volt eredményes az NB I-ben.

„Nem tudom, hogy életem gólja-e, de valami ilyesmire gondol az ember, amikor elképzeli, hogy milyen is lesz az első. Boldog vagyok.”

Videónkban elmondja: nem tudták teljesen kizárni, hogy szerdán kupadöntőt játszanak a Mezőkövesd ellen a Puskás Arénában. A fináléról természetesen Pisont is ejt néhány szót.

ÍGY SZURKOLTAK A DRUKKEREK

LABDARÚGÓ NB I
26. FORDULÓ
Bp. Honvéd–Debreceni VSC3–1(Kamber 15., Ugrai 51. – 11-esből, Szendrei 89., ill. Adeniji 69.)

Budapest,Új Hidegkuti Nándor Stadion,700néző.Vezette:Pintér
Kiállítva:Kamber (65.)

ÉLŐ SZÖVEGES TUDÓSÍTÁS ITT!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik