NB I: Ha a várakozás mögött ítéletek vannak, az nem egészséges - Mezey

Vágólapra másolva!
2010.08.29. 11:19
Mezey György, a  Videoton vezetőedzője a DVSC elleni rangadó előtt óvatosságra intette a csapat szurkolóit. A két csapat ma 19 órakor játszik egymással a magyar labdarúgó-bajnokság élvonalának 5. fordulójában.

„Mindig örömteli, amikor nagy várakozás előz meg egy-egy találkozót, ez különleges hangulatot teremthet. Viszont ismételten óvatosságra intek mindenkit, ugyanis ha a várakozás mögött ítéletek vannak, az nem egészséges. Sosem jó, ha a játékosok úgy érzik: most vagy soha! Ez a végzetszerű elvárás nem tesz jót a közösségnek” – nyilatkozta vidi.hu-nak Mezey György, a Videoton vezetőedzője.

„A futball, az futball, amelynek megvannak a maga törvényei. A bajnokság hatalmas menetelés, amelyet gyengébb és erősebb periódusok és pillanatok szőnek át. Egész héten, mint ahogy máskor is, tisztességesen készült a csapat. Az eredményt nem latolgatjuk, nem bocsátkozunk találgatásokba annak kapcsán sem, hogy mennyit vett ki a Debrecenből a Liteksz Lovecs elleni El-mérkőzés, és hogy ez vasárnap menyire hajtja a malmunkra a vizet” – tette hozzá.

A szakember elmondta, nem szeretne konkrétumokkal szolgálni az összeállítás kapcsán, véleménye szerint azonban „egy olyan csapatban, amelyben válogatott játékosok és stabil emberek szerepelnek, nagy és meglepetésszerű változásokat nem kell várni”.

Lencse Lászlóra már nem számíthat Mezey, hiszen a jelek szerint távozik, és Horváth Gábornak is újabb, külföldi kérője akadt.

 

A DVSC–Videoton találkozót honlapunk szöveges formában, élőben közvetíti.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik