NB I: Fiola felépült, utazik Bordeaux-ba a Videotonnal

2017.07.25. 23:13
Még az előző idény utolsó, FTC elleni bajnokiján szenvedett a jobb térdében szalagsérülést Fiola Attila, ami miatt meg is műtötték a Videoton válogatott védőjét. A 27 éves játékos rehabilitációja jól sikerült, és a héten már teljes értékű edzésmunkát végezhetett, ezért Marko Nikolics vezetőedző döntése értelmében ő is elutazik szerdán a csapattal Bordeaux-ba a csütörtöki Európa-liga-mérkőzésre.

A fehérvári klub csapatorvosa, dr. Kovács Tibor a klub hivatalos honlapjának elárulta, Fiola már az előző héten elkezdte a tréningek során a labdás gyakorlatokat.

„Védőnk rehabilitációja immár kompletté vált, az előző héten már labdás edzéseken is részt vett Attila, míg ezen a héten bekapcsolódott a csapat munkájába, és ismét teljes értékű edzésmunkát tud elvégezni. A szakmai stáb döntése értelmében szerdán ő is elutazik Bordeaux-ba, hogy a következő napokban is együtt készülhessen a társakkal. Amint minden szempontból utoléri magát, már tétmérkőzésen is számíthat rá Marko Nikolics vezetőedző” – idézte dr. Kovácsot a vidi.hu.

Ezek is érdekelhetik
Legfrissebb hírek