NB I: Ezt most nagyon szeretem csinálni - Vitelki

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.05.23. 22:02
A Diósgyőri VTK hátrányból felállva győzött 2–1-re a Nyíregyháza otthonában a labdarúgó NB I huszonkilencedik fordulójában. A vesztes csapatot irányító Mátyus János meghajtja a fejét a győztes előtt, amelynek szakvezetője, Vitelki Zoltán elmondta: nagyon jó játékkal nagyon jó ellenfelet szemben gyűjtötték be a három pontot.

„Rengeteg lehetőségünk volt, de nem tudtunk élni velük – értékelte a találkozót Mátyus János, a Nyíregyháza trénere a Sport Tv-nek. – Ilyenkor egy dolgom van, meghajtom a fejem, és gratulálok az ellenfélnek. Szép tavaszunk volt, de a vége egy kicsit szürkébb lett, például ma is nyerhettünk volna. A fő célunkat elértük, hiszen a pályán biztosan az első osztályban maradtunk. Jelenleg van egy kis bizonytalanság a klub körül, de reméljük, a jövőnk fényes lesz. Kedden lesz a jogerős ítélet a licenccel kapcsolatban. A jelenlegi keretet egyben tartva, néhány új igazolással és jó alapozás után a következő idényben még jobban szeretnénk szerepelni.”Mátyus János, a Nyíregyháza trénere a Sport Tv-nek. – Ilyenkor egy dolgom van, meghajtom a fejem, és gratulálok az ellenfélnek. Szép tavaszunk volt, de a vége egy kicsit szürkébb lett, például ma is nyerhettünk volna. A fő célunkat elértük, hiszen a pályán biztosan az első osztályban maradtunk. Jelenleg van egy kis bizonytalanság a klub körül, de reméljük, a jövőnk fényes lesz. Kedden lesz a jogerős ítélet a licenccel kapcsolatban. A jelenlegi keretet egyben tartva, néhány új igazolással és jó alapozás után a következő idényben még jobban szeretnénk szerepelni.”

„Ország-világ láthatta, hogy a győzelemért jöttünk ma ide – mondta Vitelki Zoltán, a DVTK megbízott vezetőedzője. – Nagyon jó játékkal tudtunk egy nagyon jó ellenfelet legyőzni. Végig bíztam a győzelmünkben. Boros Gabi beállítása bejött, hiszen ő döntötte el a mérkőzést. Próbáltam tűzben tartani a játékosokat, de ezzel nem volt gond, hiszen óriási csapategységről tettek tanúbizonyságot. Csak a közeljövőről tudok beszélni, mivel a következő héten még van egy mérkőzésünk. Úgy gondolom, hogy maradok a klub kötelékében, de még bármit hozhat a jövő. Mindenesetre ezt most nagyon szeretem csinálni.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik